25° Kapalı

Saadet’e Sürpriz İltihaklar (katılımlar)

Ilgın Gündemi - Ekim 29, 2013 6:22 pm A A

Geçtiğimiz ay içerisinde “Belediye Seçimlerinde Ilgın’da Saadet Çatısında Birleşme” manşeti ile yayınladığımız haberimiz belediye başkanlığı seçimlerinde Milli İttifak adı altında hayata geçiyor.

ilçemizde seçimlerin partilerden çok adayların şahsiyetlerinin ön planda tutulması, partiden önce adayın kim olduğu sorulması hasebi ile seçim ve adaylar daha çok önem kazanmakta. Yaklaşan yerel seçimlerden sonra Cumhurbaşkanlığı ve Genel seçimlerinin olması nedeniyle iktidarın tek alternatifi olan Saadet Partisi yurt genelinde olduğu gibi ilçemizde de tek alternatif konumunda.

Vatandaşlar ise Ilgın da tek alternatifin, saadet partisinin, milli görüş belediyeciliği ve tekeden süt çıkartan kadroları görüşünde. Vatandaşlar Milli görüş belediyeciliğini Ilgınımız yaşadı, hizmetleri bellidir ve bu seçimlerde alternatif olan saadet partisine destek vereceklerini ifade ettiler.

Sürpriz isimlere rozet takılacağı ve belediye başkan adayının tanıtılacağı program Ilgında şölen havasına dönüşecek.

İltihakların ise llgın siyasetine çok yabancı olmayan, diğer siyasi partilerde görev yapmış, yönetim kadrolarında çalışmış ve bir birinden değerli yüzlerce isimler olduğu ifade edilmekte.

Bizi takip etmeye devam edin isimler ve aday tanıtım programını en yakın sürede siz değerli okurlarımızla paylaşacağız.IHH

Bu haber 3850 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 6:22 pm A A
BENZER HABERLER