13° Kapalı

Saadet Partisi’nden Erbakan Hocayı 7. Sene-i Devriyesinde Anma

Ilgın Gündemi - Şubat 27, 2018 9:53 pm A A

Saadet Partisi Ilgın İlçe Başkanlığından Milli Görüş Lideri Prof.Dr. Necmettin Erbakan’ın vefatının 7. Sene-i Devriyesi münasebeti ile ilgili bir mesaj yayımladı.

Mesajda şu ifadelere yer verildi;

“İlim Fikir Devlet ve Dava Adamı Milli Görüş Lideri Prof.Dr. Necmettin Erbakan hocamızın vefatının 7. Sene-i Devriyesinde, Rahmetle Minnetle ve Hasretle anıyoruz. İman varsa İmkan vardır, dusturu ile bütün engellemelere ve yok saymalara rağmen yılmadan, usanmadan son anına kadar mücadele etmiş, “ne yaptımsa Allah rızası için yaptım” diyerekten bütün ülke topraklarımızı ve milletimizi; “önce ahlak ve maneviyat” düstüru ile manevi kalkınmayı, ağır sanayi hamleleri ile maddi kalkınmayı sağlamıştır. Bu bağlamda Ilgın’ımıza da İmam Hatip Okulu ve Şeker Fabrikasını imar etmiş, Ilgın ve çevresinin hizmetine sunmuştur. Biz ılgınlılar olarak da yapılan bu hizmetletleri unutmuyoruz ve hocamızı hasretle yad ediyoruz.

Cenab-ı Hak bu vatan topraklarını kanları ile sulayan tüm Şehitlerimize, Milli Görüş davasına hizmet edip ahirete intikal etmiş dava erlerimize ve liderimiz Prof.Dr.Necmettin Erbakan hocamıza rahmet etsin bizlerede Şefaat eyleyin”  IHH

 

Bu haber 1776 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 9:53 pm A A
BENZER HABERLER