25° Parçalı bulutlu

Saadet Partisi’nden Başkan Parlak ve Yıldırım’a ziyaret

Ilgın Gündemi - Şubat 18, 2022 9:44 am A A

Saadet Partisi (SP) Ilgın İlçe Başkanı Mazhar Turgut ve Ilgın Belediyesi eski Başkanı Av. Ramazan Yetkin Özalp, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ertuğrul Parlak ve Maden İş Sendikası Konya ve Havalisi Şube Başkanı Yıldırım Beyazıt Çetin’i ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde yapılan kongre ile Ilgın Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına kısa bir aradan sonra yeniden seçilen Ertuğrul Parlak ve 3’üncü kez güven tazeleyen Maden İş Sendikası Konya ve Havalisi Şube Başkanı Yıldırım Beyazıt Çetin’i

,  Saadet Partisi (SP) Ilgın İlçe Başkanlığı ziyaret ederek “hayırlı olsun” dileklerini iletti.

Ziyaretlerde Sivil Toplum Kuruluşlarının ilçemizin gelişmesi noktasında en önemli kurumların başında geldiğini ifade eden Saadet Partisi (SP) Ilgın İlçe Başkanı Mazhar Turgut; “ Saadet Partisi olarak her zaman ilçemize hizmet veren sivil toplum kuruluşlarımızın yanınızdayız. Biliyorsunuz Milli Görüş her zaman emekçinin, işçinin ve esnafının yanında olmuştur. Parti olarak her türlü desteği vermeye hazırız. Çalışmalarız da başarılar diliyorum” dedi.

Ilgın Esnaf ve Sanatkarlar Odası Ertuğrul Parlak ve Maden İş Sendikası Konya ve Havalisi Şube Başkanı Yıldırım Beyazıt Çetin, ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek Saadet Partisi (SP) Ilgın İlçe Başkanı Mazhar Turgut, Ilgın Belediyesi eski Başkanı Av. Ramazan Yetkin Özalp, yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

Bu haber 943 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 9:44 am A A
BENZER HABERLER