25° Kapalı

Saadet Partisi Ilgın da Seçim Startını Verdi.

Ilgın Gündemi - Ekim 6, 2013 5:15 pm A A

Saadet Partisi Genel Merkezi tarafından organize edilen program kapsamında Ilgın İlçe ziyareti gerçekleştirilirken aynı zamanda da yerel seçim startı verildi.

Saadet Partisi Genel Merkezi tarafından 4-5-6 Ekim 2013 Konya programı kapsamında 4 Ekim Cuma günü Saadet Partisi Genel Merkez yetkilileri ve Konya il başkanlığı ilçemizi ziyaret etti. İlçe başkanlığını ziyaret eden yetkililer Ilgın İlçe yönetim kurulu ile yerel seçimler konulu bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantının ardından Saadet Partisi Ilgın İlçe Başkanı Av. Ramazan Yetkin Özalp’ın başkanlığında yerel seçim startını vererek Kaymakamlık, Ticaret Odası, Ticaret Borsası, Ilgın Şeker Fabrikası, Şeker İş Sendikası, Ilgında bulunan Kanaat Önderleri ve bir dizi esnaf ziyareti gerçekleştirildi. Ziyaretler şu şekildeydi.

İlçemize yeni atanan Kaymakam Yücel GEMİCİ makamında kabul ettiği heyete ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken heyetle Ilgının geçmişi, geleceği, sosyal ekonomik yapısı hakkında görüş alış verişinde bulunuldu . Ticaret Odası Başkanı Vehbi ÖZLEN ve Başkan yardımcısı İsmail Hakkı GELİR Saadet Partisinin ziyaretinin kendilerini çok mutlu ettiğini ifade ederek esnafın sorunları hakkında bilgi alış verişi gerçekleştirildi. Ticaret Borsası Başkanı Lütfi KOÇ ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Ilgın buğday pazarını milli görüş belediyeciliğinin tozdan kurtardığını bunu asla buğday pazarı esnafı olarak unutamayacaklarını ve aynı asfaltın hiç bozulmadan halen kullanıldığını ifade ederek heyete teşekkür etti. Heyetin yerel seçim çalışmaları esnaf ziyareti ile son buldu.

Saadet Partisi Ilgın İlçe Başkanı Av. Ramazan Yetkin ÖZALP kendilerini gayet sıcak karşılayan yetkililer başta olmak üzere tüm Ilgın esnafına ayrı ayrı teşekkür etti.

IHH

Bu haber 3783 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 5:15 pm A A
BENZER HABERLER