14° Kapalı

Pazar çantası ile alışveriş fotoğrafına çeyrek altın

Ekonomi - Ocak 11, 2019 3:02 pm A A

Konya’nın Derbent İlçesinde AK Parti Derbent Belediye Başkan Aday Adayı İbrahim Ceylan, poşet kullanımını azaltmak için düzenlediği kampanya ile bir ilke imza attı.

‘Pazar çantası’ ile çekilerek kendilerine atılan fotoğraflar arasından canlı yayınlanan kura ile belirlenen üç kişiye çeyrek altın hediye edeceklerini anlatan Ceylan, sitemize yaptığı açıklamada şunları kaydetti;

“Devletimizin doğaya ve insana zarar veren poşet kullanımını azaltmak amacıyla başlattığı kampanyaya destek olmak için, 31 Ocak Cumartesi günü Saat 00:00’a kadar örnek vatandaşımız Mustafa Yeşil kardeşimizin çektiği fotoğraf gibi çekip, yorum bölümüne atacağınız fotoğraflar arasından 1 Şubat Cuma  günü canlı yayında yapılacak kura çekilişi ile belirlenecek 3 kişiye çeyrek altın vereceğiz.
Amacımız, siyaset değil poşet kullanımını azaltmak ve alınan karara destek olmaktır. Kuralımız ise plastik poşetle yapılan paylaşımlar geçersizdir. Sadece pazar çantası ve buna benzer çantalar ile yapılan alışverişlerin fotoğrafları ile yarışmaya herkes katılabilir. Bir aile yarışmaya bir defa katılabilirler.” dedi.

Yarışmaya katılmak için aşağıdaki linki tıklayınız;

https://m.facebook.com/groups/1068352396605253?view=permalink&id=2036393629801120

                                                                                                       Örnek fotoğraf 

AK Parti Derbent Belediye Başkan Aday Adayı İbrahim Ceylan

 

Bu haber 2923 kez okundu.
Ekonomi - 3:02 pm A A
BENZER HABERLER