19° Kapalı

Parlak, Akıncı ve Topsakal MHP’de

Ilgın Gündemi - Haziran 18, 2018 4:43 pm A A

Esnaf ve Sanatkarlar Odası eski  Başkanı Ertuğrul Parlak, Fen Eğitim Temel Lisesi kurucusu Mustafa Topsakal ve Ilgın Belediyesi eski Başkanı Hasan Hüseyin Akıncı Milliyetçi Hareket Partisi Ilgın İlçe Başkanlığı’nın düzenlemiş olduğu bayramlaşma törenine katıldı.

MHP Konya 1’inci sıra milletvekili adayı Mustafa Kalaycı’nın da katıldığı bayramlaşma programı parti teşkilatında düzenlendi.

Yerel seçimlerin yaklaştığı şu günlerde bayramlaşma törenine partililerin yanı sıra Esnaf ve Sanatkarlar Odası eski  Başkanı Ertuğrul Parlak, Fen Eğitim Temel Lisesi kurucusu Mustafa Topsakal ve Ilgın Belediyesi eski Başkanı Hasan Hüseyin Akıncı katıldı.

2019’da yılında yapılması planlanan yerel seçimler öncesi bayramlaşma programına bu üç ismin katılması dikkatleri üzerine çekti.

Ilgın kulislerinde üç isim de Belediye Başkanlığına aday adayı oldukları konuşulurken, bayramlaşma programında verilen fotoğraflarla da daha da hareketlendi.

HATIRLAYALIM !

Hasan Hüseyin Akıncı, geçtiğimiz günlerde Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) 12’inci genel kuruluna katılarak partililerle kongre çıkışı fotoğraf çektirerek bozkurt selamı vermişti.

Geçtiğimiz yerel seçimlerde Ilgın Belediye Başkanılığına Milliyetçi Hareket Partisi MHP’den aday adayı olan Fen Eğitim Lisesi (dershanesi)  kurucusu Mustafa Topsakal’a sevenleri sürpriz bir doğum günü kutlama klibi hazırlamış ve Topsakal’ın oy kullanırken çekilmiş fotoğrafının üzerine “sağlıkla nice yıllara BAŞKANIM” notuyla özel şarkı sözleri ile ‘Başkan Mustafam‘ olarak özel bir klip yayınlamıştı. Ayrıca Topsakal hoca sivri dağı eteğindeki Atam İzindeyiz  yazısını boyaması ile karşımıza çıkmıştı.

Haber bizim, yorum sizin!

Bu haber 4057 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 4:43 pm A A
BENZER HABERLER