14° Kapalı

Özlen’den Sağduyu Çağrısı

Ilgın Gündemi - Eylül 14, 2015 10:11 am A A

 Ilgın Ticaret Odası Başkanı Vehbi ÖZLEN son günlerde yaşanan terör olaylarını ilişkin bir açıklama yayınlayarak sağduyu çağrısında bulundu.

Son günlerde artan terör olayları ve toplumsal olaylar nedeniyle bir mesaj yayımlayan Ilgın Ticaret Odası Başkanı Vehbi ÖZLEN “Her gün şehit haberlerinin geldiği, bir dönemde Ilgın Ticaret Odası olarak terörü, terörden medet umanları kınıyor ve lanetliyoruz. Teröre bulaşan ve bundan medet umanlar, tarih önünde insanlık suçu işlemektedir. Dökülen şehit kanları, onları iki cihanda da abat etmeyecektir. Bu aşağılık eylemlerden beslenenlere lanet olsun” ifadesini kullandı.

ÖZLEN ; Bin yıldır bu topraklarda kardeşçe beraber yaşayanların birlik beraberlik duyguları hiçbir zaman çözülemeyecek kadar kökleşmiştir. Herkes bunu bilsin. Bunu çözmeye uğraşan terörün planlayıcılarını, destekleyicilerini ve eylemcilerin peşini, alınlarındaki kara leke ve masum canların ahları, sonsuza dek bırakmayacaktır. Şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anıyor, kederli ailelerine sabır ve aziz milletimize baş sağlığı diliyoruz.

Halkın soğukkanlılığını koruması gerektiğini belirten ÖZLEN, şöyle devam etti: “Çünkü bizi birbirimize düşürmek istiyorlar. Asıl amaç, askerimizi, polisimizi şehit ederek, toplumda infial yaratarak, şiddeti büyük şehirlerde yayarak ve kamu malına zarar vererek kaos ortamı oluşturup kardeşi kardeşe kırdırmaktır. Halkımız bu oyuna gelmeyecektir. Hepimiz bu ülkenin evlatlarıyız. Şimdi bu vatan için şehit düşen evlatlarımız için ağlıyoruz, yüreğimiz sızlıyor.

Yurttaşlarımızı sağduyulu davranmaya, aklıselimi hakim kılmaya, tahrikkâr ve çatışmacı ortamdan uzak durmaya çağırıyoruz.

ILGIN HAK HABER-IHH
Bu haber 1357 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 10:11 am A A
BENZER HABERLER