18° Açık

Özelleştirme büyük yanlış

Ilgın Gündemi - Mayıs 12, 2015 2:05 pm A A

Milli İttifak Adayları ilçe gezilerine devam ediyor. Ilgın’da konuşan Saadet Partisi Milletvekili Adayı Tacettin Çetinkaya, “Hükümetin özelleştirme politikası 13 senedir işleyen fabrikaları satmakla en büyük yanlışı yapmaktadır” dedi

Saadet Partisi ilçelerdeki çalışmalarını sürdürüyor. Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayları, Tacettin Çetinkaya, Mehmet Parlak ve Abdulkadir Güzel seçim çalışmaları çerçevesinde Ilgın ilçesindeydi. Adayların programı Saadet Partisi Ilgın İlçe Teşkilatında başladı. Sabah erken saatlerde, Ilgın Belediye Eski Başkanı Av.Yetkin Özalp ve çok sayıda parti mensubu ile buluşan adaylar burada parti mensuplarına hitap etti. Burada açıklamalarda bulunan Milletvekili Adayı Tacettin Çetinkaya, Taner Yıldız’ın Şeker fabrikalarının özelleştirilmemesi bu ülkeye ihanettir sözlerine sert tepki göstererek, “Şeker fabrikalarını Küresel sermayelere yem ederek halkımızı sömürüye mahkum etmek asıl ihanettir. Şeker fabrikaları Milli Görüş’ün ülkemize attığı imzalardır. Bugün hala bacası tüten Ilgın Şeker fabrikası bunun kanıtlarındandır. AKP hükümetinin yıllardır sata sata bitiremediği fabrikalar Merhum Erbakan Hocamız’ın eserleridir. Hükümetin özelleştirme politikası 13 senedir işleyen fabrikaları satmakla en büyük yanlışı yapmaktadır. Elde kalan son 3-5 şeker fabrikasını ise Küresel Sermaye’ye kurban edilmeye çalışılıyor. Buna asla müsaade edemeyiz.” dedi.
dsc_2027

Milli İttifak iktidarında en büyük fabrikaları, en teknolojik sistemleri yine kuracaklarını ifade eden Çetinkaya, şöyle konuştu: “Bunu yapacak tecrübeye ve kabiliyete sahibiz. Bizlerin gayreti ve Allah’ın yardımı ile 7 Haziran Seçimlerinde Saadet Partimiz en büyük zaferi alacak ve halkımıza beklediği hizmetleri sunacaktır.” Adaylar ve teşkilat mensupları daha sonra Ilgın şeker fabrikasını ziyaret ederek burada, Şeker-İş Sendikası Şube başkanı Yusuf Yazır’ı ve Ilgın Kaymakam’ı Yücel Gemici’yi makamında ziyaret etti. Heyet daha sonra Ilgın esnafıyla kucaklaştı pazar ziyaretleri gerçekleştirdi. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan adaylar, seçim vaatlerini ve projelerini vatandaşlara birebir aktardı.

dsc_2034

IMG_8713

IMG_8719

IMG_8723

IMG_8729

IMG_8735

IMG_8737

IMG_8742

IMG_8745

IMG_8706

Bu haber 1311 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 2:05 pm A A
BENZER HABERLER