22° Kapalı

Özdemir Ilgın’da Vatandaşlarla Buluştu

Ilgın Gündemi - Mayıs 12, 2015 10:55 am A A

Ak parti Konya Milletvekili adayı Hacı Ahmet Özdemir, Ilgın ilçesinde pazar esnafını ziyaret ederek, kuran kursu temel atma programına katıldı.

AK Parti Konya Milletvekili Adayı Hacı Ahmet Özdemir, Ilgın ilçesinde pazar esnafını ziyaret ederek, Kur’an Kursu temel atması programına katıldı.

İlk olarak AK Parti Ilgın İlçe Başkanlığı’na geçerek burada istişarelerde bulunan Milletvekili Adayı Hacı Ahmet Özdemir, daha sonra İl Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Torun, Ilgın Belediye Başkanı Halil İbrahim Oral ve partililerle birlikte Argıthanı Mahallesi’ne geçerek pazar esnafını ziyaret etti.
Heyet, pazar esnafı ve vatandaşlarla sohbet ederek genel seçimler için destek istedi.

“Dinimizi, Kitabımızı Öğrenirsek İnsan Gibi Yaşamayı Öğreniriz”

Pazar ziyaretinin ardından Karaköy Mahallesi’ne geçen heyet burada Kur’an Kursu temel atma törenine katıldı. Törende konuşan Milletvekili Adayı Hacı Ahmet Özdemir, “Burası çok kıymetli bir bina olacak. Belki Karaköy’ün camisinden sonraki en kıymetli binası Kur’an Kursu olacak. Biz Türk milleti olarak Allah’a şükür bin asırlık bir İslami geçmişe sahibiz. Bu İslam bayrağını devraldığımızdan bu yana yere düşürmemek için can verdik, kan verdik, Mehmet Akif’in İstiklal Marşı’nda söylediği gibi şehit verdik. Şehitlik duygusunu, gerektiğinde canını feda etme duygusunu bizlere bahşeden kitap Kur’an-ı Kerim’dir. Bu duyguyu bize aşılayan olgu da İslamiyet’tir. Dolayısıyla bir Müslüman millet olarak bizler dinimizi öğrenirsek, kitabımızı öğrenirsek insan gibi yaşamayı öğreniriz ve bu topraklarda kalıcı olmayı sağlarız” dedi.

Konuşmasının ardından Kur’an-ı Kerim ve dualar okunarak Kur’an Kursu inşaatına protokol tarafından harç atıldı.

Kaynak: hürriyet

Bu haber 1044 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 10:55 am A A
BENZER HABERLER