14° Parçalı bulutlu

“Onlar bizim büyüklerimiz”

Ilgın Gündemi - Nisan 13, 2014 3:33 pm A A

Ilgın Şehit Bayram Harun Çoban Teknik Ve Endüstri Meslek Lisesi öğrenci ve öğretmenleri ile Ilgın Vefa Tanır Devlet Hastanesindeki yaşlı ve hastaları ziyaret ettiler.

Yaşlılar haftası ile açıklamalarda bulunan Okul Müdürü Emre Deveci şunları kaydetti, “Onlar bizim büyüklerimiz. Geçmiş ile bağlantımız. Kültürümüzün bugünlere taşınmasını sağlayan ulu çınarlarımızdır. Yarının yaşlıları olacak gençlerimizin, yaşlılıkta kendilerine nasıl davranılmasını bekleyeceklerse, bugünün yaşlılarına aynı saygı, sevgi ve hoşgörü ile yaklaşmaları gerektiğinin bilinci içinde davranıyor olmaları ümidimizi artırmaktadır. Yılda bir gün değil her zaman saygıyı hak eden yaşlılarımızın haftalarını kutluyor ellerinden öpüyoruz. Okulumuz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü olarak her yıl 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan yaşlılar haftasını seçim dolayısıyla 09.04.2014 tarihine erteledik.Ilgın Vefa Tanır Devlet Hastanesinde yatan tüm hastaları ziyaret ettik.Hastalara Öğretmen ve Öğrencilerimizden gönüllü olarak toplanan paralarla su, meyve suyu gibi şeyler alarak hastalara ikram ettik ve Okulumuzu temsilen geçmiş olsun dileklerinde bulunduk.10.04.2014 tarihinde saat 14.00’da Okulumuz Ilgın ve civarındaki köylerde ikamet edip yardıma muhtaç yaşlıları , dul ve yetimleri ziyaret ettik. Yine Okulumuz öğretmen ve öğrencilerimizin katkılarıyla oluşturduğumuz gıda paketlerini verdik.”dedi.

Toplam 25 aileye gıda yardımı yapıldığı aktarıdı. Bu etkinlik öğretmenlerin ve öğrencilerin yoğun bir katımlımdan oluştuğu belirtildi.

Emre Deveci , “Okulumuz öğrenci , öğretmen ve personellerin katkılarıyla gerçekleşen hasta , yaşlı ve ihtiyaç sahiplerine yönelik ziyaretler , okulumuzun sosyal sorumluluklarını yerine getirdiğinin göstermektedir.Yaptığımız bu çalışmalarla pek çok kuruma örnek olan öğrenci ve öğretmenleri kutluyorum ve bu hizmetlerin devam edeceğini kutluyorum.”dedi.

Ilgının sesi

Bu haber 2179 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 3:33 pm A A
BENZER HABERLER