11° Açık

Öğrencilerden Jandarmaya ziyaret

Ilgın Gündemi - Şubat 17, 2018 9:50 am A A

Ilgın’da bir grup öğrenci ve öğretmen, ‘Zeytin Dalı’  harekatına destek olmak ve moral vermek amacıyla Ilgın’da görev yapan askerleri ziyaret etti.

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nda öğrenim gören bir grup öğrenci, öğretmenleri ile birlikte Suriye’nin Afrin bölgesinde devam eden Zeytin Dalı Harekatı’na destek vermek için Ilgın İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

Öğrencileri, İlçe Jandarma Komutanı J. Teğmen Mustafa Elgün ve askeri personel karşıladı.

Öğrenciler, Elgün’e Kur’an-ı Kerim, Türk Bayrağı ve yazdıkları mektupları hediye etti.

Elgün, öğrencilerin Mehmetçiğe olan sevgilerini göstermek amacıyla yaptıkları ziyaretten dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılınç, gazetecilere yaptığı açıklamada “Öğrencilerimiz Türk Silahlı Kuvvetlerimize sevgi gösterisi için bir program tertip etmişler. Bizde gururla buraya geldik. Aynı zamanda Zeytin Dalı operasyonundaki askerlerimize, kahramanlarımıza destek vermek amacıyla buradayız.” dedi.

Ziyarete,   İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Akar, okul müdürü Levent Çakmak, öğretmenleri Ömer Osman Usludil ve Mehmet Kurt katıldı.

Ziyaretten büyük mutluluk duyan Elgün ve askerler, öğrenci ve öğretmenlerle birlikte sohbet edip, hatıra fotoğrafı çekti.

Bu haber 2298 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 9:50 am A A
BENZER HABERLER