20° Hafif yağmur

Müftü Kocagöl’e Ziyaret

Ilgın Gündemi - Eylül 24, 2014 2:22 pm A A

“Ilgın Müftüsünün yeni görevine başlaması münasebetiyle” Anadolu Gençlik Derneği ve Saadet Partisi, Ilgın İlçe Müftüsü Abdurrahim Kocagöl’ü ziyaret etti.

Ilgın’da yeni göreve başlayan Müftü Abdurrahim Kocagöl’ü ziyaret eden Anadolu Gençlik Derneği Ilgın Temsilciliği ve Saadet Partisi Teşkilatı üyeleri, Kocagöl’e  görevinde başarılar diledi.

Av. R. Yetkin Özalp ve beraberindeki heyet, Müftü Abdurrahim Kocagöl’ü makamında ziyaret ettiler. Ziyaretlerinin amacı hakkında bilgi veren Özalp, Ilgın’da yeni göreve başlayan Müftü Kocagöl’e hoş geldin diyerek, “Ülkemizin ve Ilgın’ımızın menfaatleri doğrultusunda yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunduk.” dedi.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan AGD Ilgın Şube Başkanı Mazhar Turgut, yeni görevine başlayan Ilgın Müftümüzün tüm diyanet camiasına, Ilgın halkımıza ve milletimize hayırlı olması dileklerini iletti.

Gerçekleştirilen ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Müftü Abdurrahim Kocagöl, Diyanet İşleri Başkanlığı ve bağlı birimlerin çalışmaları hakkında bilgiler vererek, ziyaretçileri ile bir süre sohbet etti.

Bu haber 1123 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 2:22 pm A A
BENZER HABERLER