21° Parçalı bulutlu

MÜDÜRE YEMEKLİ VEDA

Ilgın Gündemi - Ağustos 19, 2016 9:18 am A A

İlçemiz Adliyesinde Ceza Mahkemeleri Yazı İşleri Müdürlük görevinde bulunan Fatma Çakır’ın tayini Seydişehir Adliyesine çıktı.

Adliyesi çalışanları tarafından organize edilen ve Seydişehir Adliyesine tayini  çıkan Ilgın Adliyesi Ceza Mahkemeleri Yazı İşleri Müdürü Fatma Çakır’ın onuruna veda yemeği düzenlendi. Veda yemeği Can Can Izgara salonunda düzenlendi. Düzenlenen veda yemeğinde Adliye Yazı İşleri Müdürü Fatma Çakır’a hizmetlerden dolayı Ilgın figürlü ahşap işleme plaket takdim edildi.

Çakır, yemekte yaptığı konuşmada; “Öncelikle benim adıma düzenlenen bu yemekte beni yalnız bırakmadığınız için sizlere sonsuz teşekkür etmek istiyorum. Üç yıldan bu tarafa Ilgın’dayım, buradan ayrılmak çok zor. Adliye personelinden yani sizlerden ayrılmak daha da zor. Hep birlikte çok güzel işler çıkarttığımıza inanıyorum, uzakta olsam da hep yanınız da olacağım, yolunuz düştüğü takdirde her zaman size ağırlamaktan mutluluk duyacağım. Bu nedenle geldiğiniz için sizlere buradan çok teşekkür etmek istiyorum” dedi.

Yemeğe, Adliye personellerinden Hüseyin Ülken, Yasin Çiçekoğlu, İsmail Turan, Ramazan Koç başta olmak üzere çok sayıda adliye personeli katıldı.

Ilgın Hak Haber olarak yaptığı hizmetlerden dolayı Çakır’a teşekkür eder, Seydişehir’deki görevinde de başarılar,  hayatında ise mutluluklar dileriz. IHH20160818_124416

Bu haber 1480 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 9:18 am A A
BENZER HABERLER