16° Kapalı

MR 42 Gross açıldı

Ilgın Gündemi - Mayıs 18, 2021 10:05 am A A

Ilgın’da yerli firmalar yükselişini sürdürüyor.

PTT yanında hizmet vermeye başlayan MR 42 Gross market, şarküteri, manavı ve her hafta kampanyalı ürünleriyle müşterilerine ayrıcalık tanımaya devam ediyor.

Alışverişte değişen trendlere ayak uydurmak aracıyla ‘gross’ konsepti ile yeni bir marka oluşturduklarını anlatan Ahmet Ünal

Zithromax Generika Online Bestellen

, “Eskiden insanlar ihtiyaçlarını en ucuz noktalardan almak için farklı farklı marketlerden alışveriş yapabiliyorken, artık tüm alışverişlerini tek bir noktadan yapmaya başladı. Hedef daima en ucuz fiyatla satın almak. Gross market trendi buradan çıktı. ‘Toptan fiyatına market’ sloganı ile oluşturduğumuz MR 42 Gross marketlerini Ilgın’da açtık. Tüm ürünlerimizi minimal bütçelerle imal edip, 365 gün en ucuz fiyatlarla müşterilerimize sunacağız.

Dalından koparılan meyve-sebzeye reyonlarımızdan ulaşabilirsiniz

Ünal, manav reyonlarının her zaman güncellendiğini hatırlatarak, dalından koparılan meyve ve sebzelere reyonlarımızdan her gün ulaşabilirsiniz. Ayrıca market, şarküteri, manav ve her hafta kampanyalı ürünleriyle müşterilerine ayrıcalık tanımaya devam ediyoruz”

Ünal, son olarak haftalık indirimlerimli ürünleri sosyal medya hesaplarından ulaşabilineceğinizi hatırlatarak bizi takipte kalın” dedi.

Bu haber 1746 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 10:05 am A A
BENZER HABERLER