20° Hafif yağmur

Minik Öğrencilerden Emniyet Haftası Ziyareti

Ilgın Gündemi - Nisan 8, 2016 3:31 pm A A

Konya’nın Ilgın İlçesinde Bir Demek Kreş Evi Ana Sınıfı öğrencileri, Türk Polis Teşkilatı’nın 171. Kuruluş Haftası dolasıyla Ilgın İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Kambur’u makamında ziyaret etti.

Türk Polis Teşkilatı’nın 171. Kuruluş Haftası sebebiyle minik öğrenciler, polis amcalarını yalnız bırakmadılar.  Bir Demek Kreş evinde görev yapan öğretmenler eşliğinde öğrenciler Ilgın İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Kambur’a çiçek takdim ederek, Türk Polis Teşkilatı’nın 171. Kuruluş Haftası’nı kutladı. Emniyet Müdürü Kambur’un sorduğu sorulara anında yanıt veren minik öğrenciler, samimi bir sohbet yaşanmasına vesile oldular.

SİZLERİ ÇOK SEVİYORLAR

Bir Demek Kreş Evi Mes’ul Müdürü Arife Çetin konuşmasında, “Türk Polis Teşkilatı’nın 171. Kuruluş Haftası nedeniyle sizleri ziyaret etmek istedik. Öğrencilerimizin birçoğunun annesi veya babası polis memuru olması dolayısıyla sizleri çok seviyorlar. Zor günlerden geçiyoruz. Ilgın’da da Yukarı Çiğil Mahellemizde yakın zaman bir şehid verdik ve bu konuda yüreğimiz yanıyor. Emniyet Müdürümüze ve Milletimize baş sağlığı diliyoruz” dedi.

VATANINA VE MİLLETİNE BAĞLI NESİL VURGUSU

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti aktaran Emniyet Müdürü Kambur, “Yaptığınız ziyaret için çok teşekkür ederim. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı bizlerle buluşturdunuz. Gelecekte vatanına ve milletine bağlı nice nesiller yetiştirmeniz dileğiyle tekrar teşekkür ediyorum” diye konuştu.”IMG_1704IMG_1652

Bu haber 1256 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 3:31 pm A A
BENZER HABERLER