14° Kapalı

Milli İttifak’a destek büyüyor

Ilgın Gündemi - Mayıs 25, 2015 8:31 pm A A

Milli İttifak’a destek büyüyor

Saadet Partisi seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Son olarak Ilgın sanayi esnafları ziyaret eden adaylar vatandaşlara projelerini aktararak destek istedi.

Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayı T Mehmet Parlak ve Abdulkadir Güzel Ilgın Sanayi Esnafını ziyaret ederek burada seçim vaatlerini anlattı. İlçe teşkilat mensuplarının da eşlik ettiği taramada Parlak, Yaşanabilir bir Türkiye için Milli İttifak kadrolarının Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde temsil edilmesi gerektiğini söylerek vatandaşlardan destek istedi. Esnafların ve vatandaşların büyük ilgisini gören Parlak, yaşadığı memnuniyeti dile getirerek, “Çalışmalarımız daha da yoğunlaşarak devam edecek ve halkımız bu gayrete gereken desteği gösterecektir” dedi.

ÇÖZÜM SAADET PARTİSİ’DİR

Konya adaylarının bir diğer esnaf taraması ise çarşı merkezde gerçekleşti. Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayları Tacettin Çetinkaya ve Ilgın ilçe yönetim kurulu üyeleri çarşı esnafını ziyaret ederek burada vatandaşlarla dertleşti. Tüm işyerlerine tek tek girerek destek isteyen adaylara burada da ilgi yoğundu. Çoğu vatandaş dertlerini dile getirerek adaylarla sohbet etti. Ziyaretler esnasında projelerini anlatan Çetinkaya; toplumun algı operasyonlarıyla yönetildiğini ve gerginleştirildiğini bundan dolayı toplumsal sorunların giderek arttığını söyleyerek “Vatandaşlarımızın bu konuda daha bilinçli olmasını rica ediyoruz. Tüm bu olumsuzlukların farkında olan halkımızın Milli İttifak’a ümitle baktığını ve desteklerin giderek arttığını görüyoruz” diye konuştu.10389353_10205724207656520_3594420388074202145_n

Bu haber 1437 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 8:31 pm A A
BENZER HABERLER