24° Kapalı

Milli Eğitim Müdürü’ne Hayırlı Olsun Ziyaretleri Devam Ediyor.

Ilgın Gündemi - Nisan 11, 2016 11:11 am A A

Geçen hafta içerisinde Ilgın İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanan Mustafa Kılınç’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

İlçemiz İnternet fenomeni ve şifacısı Haydar Dilek Mustafa Kılınç’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette kısa bir konuşma yapan Dilek şunları kaydetti; “İlçe Milli Eğitim Müdürümüz hemşehrimiz emekli ilahiyatçı öğretmen Şükrü Kılınç hocamızın oğlu kendisi de ilahiyatçı olan Mustafa Kılınç beye yeni görevinde başarılar dilemek için ziyarette bulunduk. Ziyaretimize Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Tahir Dilek, Mali Müşavir Ahmet Turan ve Faruk Ada inşaat ve Doğal Gaz İnşaat Mühendisi Hacı Faruk Ada Ilgının Sesi gazetesi Sahibi İbrahim Soner Güzel ile ziyaret ettik. Kendilerinin ve tüm İslam aleminin Regaip Kandili ve üç aylarını kutladık. İkramlarından dolayı teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Haydar Dilek’ten, Mustafa Kılınç Kimdir?

1980 yılında Konya’nın Ilgın ilçesinde dünyaya gelen Mustafa KILINÇ, İlkokulu aynı ilçede İnönü İlkokulunda tamamladı. orta ve lise eğitimini Ilgın İmam Hatip Lisesi’nde tamamladı.1996-1997 öğretim yılında İmam Hatip Lisesinden mezun olduktan sonra aynı yıl On dokuz Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesini kazandı. 2002 yılında fakülteden mezun oldu. 2005 yılında Afyonkarahisar/ Sultandağı Yunus Emre Çok Programlı Lisesine atandı.2010 yılında Sultandağı Halil İbrahim Özsoy Sağlık Meslek Lisesi’ne Müdür Yardımcısı olarak atandı. 2011 yılına kadar Müdür Vekili olarak görev yaptı. 2011 yılında İscehisar Faruk Öksüz Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne Okul Müdürü olarak atandı. Ayrıca 2012 yılında Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünü kazanan Şube Müdürümüz, halen Kamu Yönetimi Bölümü son sınıf öğrencisidir. 19.11.2015 tarihinde Şube Müdürlüğü görevine başladı. 30.03.2016 tarihinde Ilgın İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Mustafa KILINÇ,Evli ve 2 çocuk babasıdır.Halen bu göreve devam etmektedir.1 sayfa2 sayfa

Bu haber 1426 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 11:11 am A A
BENZER HABERLER