Açık

MHP’de gösterişli basın açıklaması ‘yeni yönetim belirlendi’

Ilgın Gündemi - Mart 9, 2017 9:59 am A A

MHP’de yeni yönetim belirlendi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi tarafından Ilgın ilçe yönetimini oluşturmakla görevlendirilen Harun Ok, yeni ilçe yönetimini belirledi.

Ok, ilçe başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, partilerinin Genel Başkan Devlet Bahçeli ve Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin tarafından verilen görev gereği ilçe yönetimini yeniden yapılandırdıklarını söyledi.

İlçe Başkanlığı görevine atandığını hatırlatarak, 24 kişilik yönetim kurulunu belirlediklerini ifade eden Ok, şöyle konuştu;

“Milliyetçi Hareket Partisi Ilgın ilçe yönetimine atanmış durumdayız. Ben ve çalışma arkadaşlarım kimine göre atanmış memur, kimi ne göre müdür olarak vasıflandırılmış olabiliriz. Omurgalı, karakterli, şahsiyetli her ülküdaşımızın eleştirileri doğrudur. Sorgulamaları yerindedir. Gönül arzu ederdi ki, teşkilatlarımızda bu tür görevden almalar olmasın ama maalesef bu dün oldu, bu günde oldu inşallah yarın olmasın. Bizler ülke ve ülkü sevdalıları olarak Müslüman Türk Milletinin sonsuzadek var olabilmesi için, Kur’an-ı Kerimi  rehber edinip Turan’a ulaşacak teşkilatlarımızın ışıklarının sönük kalmasına, duygu ve düşüncelerimizin paslanmasına hele hele anı ve mazimizin toz bulutları içerisinde kaybolmasına izin veremezdik.

Ben ve ekibim dünümüze, bu günümüze ve inşallah ta yarınımıza sahip çıkmak için huzurunuzdayız. Bu şerefli bayrağın taşıyıcıları olan milliyetçi ülkücü kardeşlerimiz başımızın tacı hatta alnımızın akıdırlar. Ülkücü, ülkücünün öz ve öz kardeşidir. Yeter ki dahili ve harici bedbahtlara fırsat vermeyelim.

Ben ve ekibim bu kardeşlik hukukuna riayet ederek kimseyi ötelemeden, sizlere ve Ilgın’ımıza hizmet etmek istiyoruz. Camiamızı hakkettiği noktaya ulaştırabilmek için bizler duada ısrarımızı, dilimizde sabrımızı ve yüreğimizdeki insanlığı hiç kaybetmeyeceğiz. Biliyoruz ki siz varsınız biz varız, bir ve beraber olmak zorundayız. Allah’ım utandırmasın, Allah yar ve yarenimiz olsun. Ne Mutlu Türküm diyene” dedi.

Konuşmaların ardından yönetim kurulu tanıtıldı.

Harun Ok Başkanlığı’ndaki MHP Ilgın İlçe Yönetiminde ise, Zeki Baş, Memiş Karadeniz, Hasan Ünal, Hulisi Fidan, Bülent Özey, Mehmet Çayır, Yusuf Yiğit, Mehmet Ali Taşal, Muammer Tanır, Ahmet Yaka, Oğuzhan Ceran, Muharrem Altınayak, İbrahim Kala, Bilal Öztürk, Mehmet Eğribacak, Kasım Güney, Osman Demirci, Halim Cevizci, Ali Kağnıcı, İbrahim Arslanpınar, Mustafa Bağcı, İsmail Yalçınkaya ve Şenol Damlapınar’dan oluştu. IHH

Bu haber 1616 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 9:59 am A A
BENZER HABERLER