21° Kapalı

MHP Ilgın ilçe kongresi yapıldı

Ilgın Gündemi - Nisan 9, 2017 2:24 pm A A

MHP Ilgın ilçe kongresinde Harun Ok ilçe başkanlığına seçildi.

Belediye Kültür Sarayında gerçekleştirilen kongre, yeterli çoğunluğun sağlanmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

Parti içindeki birlik ve beraberliğin önemine işaret ederek, selamlama konuşmasını gerçekleştiren  Ok konuşmasında şunları kaydetti;

“Bizim birlikteliğimizde sadakat, karşılıklı saygı öncelikli hedefimizdir.  Partimizin ilkeleri, Milli ve manevi konularda hassasiyeti ve kutlu mazisi tüm dava arkadaşlarım tarafından taşınmaktadır. Önce ülkem, milletim ve sonra partim ve ben ilkeleri ışığında, hiçbir menfaat bizim ülkülerimizin vatan ve millet sevdamızın önüne geçemez. Ülkemiz bugün ki geçtiği zorlu süreçte kökleri dışarıda iş birlikçileri içeride bir zihniyet kuşatması ile karşı karşıyayız. Her şeye razı olabiliriz ama biz ne bölücü terör örgütünün nede bebek katilinin zafer sevincine asla müsaade etmeyeceğiz” dedi.

Kongre divan başkanlığını İl Başkan Yardımcısı Aytek Yapıcı gerçekleştirdi. Yapıcı divan başkanlığına seçilmesinden dolayı delegelere teşekkür etti.

Kongreye CHP ilçe Başkanı Tahir Dilek, Ticaret Odası Başkanı Vehbi Özlen, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ertuğrul Parlak, MHP belediye meclis üyeleri, delegeler ve çok sayıda partili katıldı.

MHP Ilgın İlçe başkanlığına geçtiğimiz ay atanan Harun Ok 395 delegenin 59’unun oyunu alarak başkanlığa seçildi.

Yönetim kuruluna ise; Memiş Karadeniz, Zeki Baş, Hasan Ünal, Hulisi Fidan, Hacı Turgut, Bülent Özey, İbrahim Aslanpınar, Ahmet Yaka, Ramazan Demirtaş, Bayram Ev, Mehmet Çayır, Oğuzhan Ceran, Ali Taşal, Mehmet Arslan, Bilal Öztürk, Mevlüt Karataş, Fevzi Çelik, Yetkin Yılmaz seçildi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi tarafından 28 Şubat tarihinde Ilgın İlçe Teşkilatı Genel Merkeze aykırı davrandığı gerekçesi ile kapatılmıştı.

Bu haber 1469 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 2:24 pm A A
BENZER HABERLER