14° Kapalı

MHP Ilgın ilçe kongresi gerçekleştirildi. “Yönetimde kimler var? tam liste”

Ilgın Gündemi - Aralık 28, 2014 3:51 pm A A

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ilgın İlçe Teşkilatı kongresi yapıldı.

***

Ilgın Belediyesi Kültür Sarayında gerçekleştirilen kongreye, MHP Konya Milletvekilleri Faruk Bal ve Mustafa Kalaycı, MYK Yürütme Kurulu Üyesi Bulduk Özdemir, MHP İl Başkanı Murat Çiçek ve İl Teşkilatı Yönetimi ile partililer katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Divan teşekkülü gerçekleştirildi.

***

Divan Başkanlığını Faruk Bal’ın gerçekleştirdiği kongrede, MHP Ilgın İlçe Başkanlığına tek listeyle aday gösterilen Hafız Ali Mercan yaptığı konuşmasında, “ Buradan söz veriyorum kongre sürecinde itibaren sağduyuyu elden bırakmayarak ayrıştırıcı değil birleştirici olacağım. Birlik ve beraberliği asla elden bırakmadan çalışmalarıma başlayacağım” dedi.

***

 Mercan, kendisini bu göreve layık gören başta genel merkez olmak üzere il ve ilçe teşkilatına teşekkür ederek, Ilgın’da çalmadık kapı sıkılmadık el bırakmayacağını söyledi.

***

MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı ise konuşmasında şunları kaydetti;  AK Parti’nin 12 yıldır yürüttüğü yanlış politikalar Konya’mız başta olmak üzere tüm ilçelerimizi mağduriyetine yol açmıştır.  İlçelerimiz hep geriye gitmiştir. Bugün 2000 yılı Ilgın’ın nüfusuna baktığımız zaman 75.000 olduğunu görüyoruz şuanda 56.000’e gerilemiş vaziyettedir. Tüm itirazlarımıza rağmen büyükşehir yasası uygulamaya konulmuştur. Bu köy ve beldelerdeki göçü daha hızlandıracak ve nüfuz düşüşü artırmaya devam edecektir” diye konuştu

***

Kalaycı; Ticaret Odası tarafından yürütülen Ilgın’a Organize Sanayi Kurulması çalışmasını yakından takip etiklerini ve müracaatın Ankara’ya ulaştığında takipçisi olacaklarını, bu girişim işsizliğe bir nebze çözüm olacağı için çok önem arz ettiğini ifade etti.

***

Hazıf Ali Mercan; 400 delegenin olduğu kongrede kullanılan 155 oyu alarak başkan seçildi.

***

Seçimlerin ardından Başkan Mercan, kendisini desteleyen partililere teşekkür ederek,  partililerin tebriklerini kabul etti. IHH

***

İşte Yeni Yönetim Listesi

10884504_1546297665639733_297994058_n

Bu haber 1036 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 3:51 pm A A
BENZER HABERLER