16° Açık

MEVKA 2018 Yılı Mali Destek Programı

Ekonomi - Şubat 1, 2018 9:02 am A A

MEVKA 2018 Yılı Mali Destek Programı Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Mevlana Kalkınma Ajansı 2018 Yılı Mali Destek Programı Bilgilendirme Toplantısı Ilgın Ticaret Odası toplantı salonunda gerçekleştirildi. Mevlana Kalkınma Ajansı Kalkınma Uzmanı hemşerimiz Fatih YALÇIN’ ın sunumu ile gerçekleştirilen toplantıda 2018 yılı için Mevlana Kalkınma Ajansı, yeni dönem mali destek programları içerisinde yer alan kar amacı güden kurum ve kuruluşlara yönelik olarak hazırlanan Odak Sektörler Mali Destek Programı ve kar amacı gütmeyen kurum ve kuruluşlara yönelik olarak hazırlanan Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı çerçevesinde 25 Milyon TL tutarında hibe desteği programa ilişkin bilgiler verildi.

Odak Sektörler Mali Destek Programının toplam 15 Milyon TL olduğu ve bu çerçevede KOBİ’lerin rekabet güçlerinin artırılması ile bölgenin sürdürülebilir ekonomik gelişimine katkı sağlanmasına yönelik projelerin destekleneceği katılımcılara açıklandı.

Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programının toplam 10 Milyon TL olduğu ve bölgede, turizme yönelik olarak doğal, tarihi ve kültürel potansiyelin geliştirilmesi ile iş ve yatırım ortamının iyileştirilmesine yönelik küçük ölçekli altyapı faaliyetlerine ilişkin proje tekliflerinin destekleneceği açıklandı.

Kamu Kurum ve Kuruluşları, sivil toplum örgütleri ve özel sektör firmalarının temsilcilerinin iştirak ettiği toplantıda 2018 başvuru rehberi ve ilgili dokümanlar dağıtıldı.

Bu haber 1915 kez okundu.
Ekonomi - 9:02 am A A
BENZER HABERLER