26° Kapalı

Mehmet Özkan’dan Adaylık Açıklaması

Ilgın Gündemi - Kasım 6, 2013 3:16 pm A A

İlçemiz Türk Telekem Müdürlüğü çalışanlarından Mehmet ÖZKAN 2014 Mart seçimlerine Ak Parti den belediye meclisi üyeliğine aday adayı olduğunu ve yakında aday adaylığı başvurusunu resmi olarak Ak Parti Ilgın ilçe başkanlığına yapacağını belirterek sitemize açıklamalarda bulundu.

www.ilginhakhaber.com’a açıklamalarda bulunan ÖZKAN 21 yıldır Ilgında Türk Telekem da çalıştığını ve bu süre içerisinde de birey olarak memleketimiz insanına en iyi ve kaliteli hizmeti sunmaya çalıştığına inandığını söyledi.

İşletme ve Uluslararası Hukuk Fakültesi mezunu olarak iki lisans diplomasına sahip olan ÖZKAN’ Uluslararası Hukuk Fakültesini Türkiye derecesiyle bitiren ÖZKAN ayrıca bir yıllık bir araştırma sonucu yazdığı “Türkiye’nin Avrupa Birliği Üyeliği Süreci” konulu lisans bitirme tezinde bulundu. ÖZKAN, Belediye meclisine aday olup kazandığı takdirde AK Partinin misyonu, vizyonu ve hedefleri doğrultusunda Ilgınımızın 36 köyü ve 5 beldesinin kalkınma ve refahtan pay alabilmesi ve bölge insanımızın refah seviyesinin yükseltilmesi için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağını beyan ederek; Belediye meclisinin asli görevleri arasında yer alan kamu yatırımlarının ilçemize kazandırılması için elinden gelen her türlü çabayı sarf edeceğini belirtti. Kendisinin Ekonomi ve Hukuk bilgilerini birleştirerek yeni yeni projeler geliştirilmesi için her türlü katkıyı sağlayabileceğini ifade etti.

ÖZKAN ayrıca 2010 yılında Ak Parti Konya İl Başkanlığınca düzenlenen Demokratikleşme Ekonomi ve Hukuk Konulu siyaset akademisini de bitirerek sertifika aldı. ÖZKAN aday adayı başvurusunda bulunan tüm adaylara başarılar dileyerek memleketimize hayırlı olmasını diledi. IHH

Bu haber 16024 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 3:16 pm A A
BENZER HABERLER