21° Parçalı bulutlu

Konya tarihi mitinge hazır

Ilgın Gündemi - Haziran 5, 2015 10:54 am A A

Konya tarihi mitinge hazır

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak ile Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici yarın Konyalılara hitap edecek. Milli İttifak’ın büyük mitingine yoğun katılım olması bekleniyor

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak ile Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici yarın saat 17.00’da Şehir Meydanı’nda Konyalılara hitap edecek. Yoğun bir ilginin beklediği miting için Milli İttifak mensupları gece gündüz çalışıyor. İl başkanlarından gençlik kollarına kadar, miting için çok sayıda partili Konyalıları mitinge davet ediyor. Düzenlediği etkinliklerle gerek ulusal gerekse de yerel basında adını sıkça duyuran Saadet Partisi Gençlik Kolları ise Büyük Konya Mitingi’ne 4 gün kala vatandaşları tellal ile mitinge davet ediyor. Gençlik Kolları üyeleri Kültür Park ve Bedesten gibi bölgelerle davul eşliğinde miting duyurusunu yaparken bir yandan da şerbetçi ile vatandaşlara şerbet ikramında da bulunuyor. Milli İttifak mensupları ve Konyalılar Büyük Konya Mitingi’ni dört gözle bekliyor.

MİLLİ İTTİFAK SİNERJİ OLUŞTURTU

Saadet Partisi İl Başkanı Ahmet Büyüktermiyeci ve Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Osman Seçgin de geçtiğimiz gün düzenlediği basın açıklamasında Konyalıların heyecanla bu mitingi beklediğini belirterek, tüm hemşehrilerini Büyük Konya Mitingi’ne davet etti. Saadet Partisi İl Başkanı Ahmet Büyüktermiyeci ve Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Osman Seçgin, Saadet Partisi tarafından bugün günü düzenlenecek mitingle alakalı bir basın toplantısı düzenledi. Milli İttifak adına konuşan Saadet Partisi İl Başkanı Ahmet Büyüktermiyeci yarın saat 17.00’de Konya Şehir Meydanı’nda düzenleyecekleri mitinge tüm Konyalıları davet ettiklerini belirterek, “Bu seçime yaklaşık 2 aydır, canla başla çalışan yönetimimiz, gençlik kollarımız, hanım kollarımız GİK üyelerimiz ve milletvekili adaylarımız, köy köy ilçe ilçe mahalle mahalle dolaşarak partimiz hakkında önemli çalışmalar yaptılar. Ziyaret ettiğimiz yerlerde gördük ki; Büyük Birlik Partimizle yapılan İttifak’a karşı büyük bir teveccüh ve sinerji oluşmuştur” dedi.

MİTİNGİ HELAL PARAYLA YAPIYORUZ

Önceki seçimlere nazaran çok büyük ilgi ve alaka ile karşılaştıklarını ifade eden Termiyeci şöyle konuştu: “Bu mitinge Saadet Partisi Genel Başkanı Prof.Dr. Mustafa Kamalak ve Mustafa Destici birlikte katılacaktır. Bu seçimlerde hiç bir kamu imkanı kullanmadan, yüzde 100 Milli Görüş’e ve Büyük Birlik’e gönül vermiş dava insanının helal parası ile gerçekleştireceğimiz mitingimize, başta şehrimize ve tüm Türkiye’ye hayırlara vesile olması dileğiyle tüm halkımızı davet ediyoruz. Nasıl ki; İstanbul, Bursa, Ankara, Sivas gibi yerlerde muhteşem kalabalıklar toplanmışsa, Konya’mızda da İnşallah tarihi bir miting olacaktır. Bu vesile ile 5 Haziran Cuma günü (yarın) yapılacak olan Büyük Konya Mitingine tüm Konyalı hemşerilerimiz davetlidir.”

BERKHAN PARLAK merhabahaber.com

Bu haber 1381 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 10:54 am A A
BENZER HABERLER