20° Kapalı

Kınalı’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Ilgın Gündemi - Ağustos 29, 2018 2:53 pm A A
CHP Ilgın İlçe Başkanı Mustafa Kozan 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.
Kınalı mesajında şunları kaydetti;
“Her aşaması eşsiz vatanseverlik ve kahramanlıklarla dolu olan 30 Ağustos Zaferinin, yokluklara karşı kadını erkeğiyle, yediden yetmişe istiklal için yazılmış bir büyük destanın adıdır.

“Bu zafer, milletimizin sarsılmaz azminin, sahip olduğu üstün iradesinin, bayrak ve vatan sevgisinin, güçlü birlik ve beraberliğimizin ölümsüz bir sembolüdür. Bizler, 30 Ağustos Zaferi’ni kazanan tam bağımsızlık karakterine sahip bir ulusun evlatları olarak, bizlere zaferler armağan eden, Cumhuriyet’i kurarak çağdaş bir devlet bırakanlara borçlu olduğumuzu hiçbir zaman unutmadan, birliğimizden ve beraberliğimizden ödün vermeden, bağımsızlığımıza rehber olan Atatürk ilkelerinin ışığındaki yürüyüşümüzü kararlılıkla sürdürmeliyiz. Bu mirasa sahip çıkmak, vazgeçilemez bir borç ve yarınımız olan çocuklarımız için hepimize düşen ertelenemez bir görevdir.

Bu duygu ve düşüncelerle, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı ve Silahlı Kuvvetler Günü’nü kutluyor, bu topraklarda bağımsız, özgür ve kendi bayrağımız altında yaşamamızı sağlayan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum” dedi.

Bu haber 2138 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 2:53 pm A A
BENZER HABERLER