15° Kapalı

Kimi Proje Üretir, Kimileri Ilgın’lı Personelleri Memleketinden Sürer

Ilgın Gündemi - Ekim 24, 2016 10:10 am A A

Geçtiğimiz günlerde gündeme getirdiğimiz İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nden Ilgın’lı personellerin paraf ve üst yazı hatası gibi basit nedenlerle başka İl ve İlçelere sürülmesinin ardından, Ilgın’da gündem Tarım Müdürlüğü’nde yaşananlar oldu.

Biz isterdik ki bu haberi, “Ilgın  Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yeni binasında ‘Milletin Efendisi olan Köylü’ye’ hizmet verecek manşeti ile siz değerli okuyucularımıza duyurmayı ama olmadı.

Bizimkiler Ilgın’lı personelleri nerelere süreriz sorusuna cevap bulmak için harcadıkları mesaiyi acaba Ilgın ve Ilgın’lı çiftçi için neler yapabiliriz diye bir proje üretmek gibi bir gayeleri var mı acaba ?

Kişilerle uğraşmak yerine proje üreten Seydişehir Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yeni hizmet binasının projesinin tamamladığını ve bu yıl sonu temel atmak için hazırlandıklarını sosyal medya hesabından duyurdu.

Duyuru da şu ifadelere yer verildi; “İlçe Müdürlüğümüz yeni Hizmet Binasının projelerini tamamladık ve Bakanlığımıza teslim ettik. Nasip olursa bu yıl bitmeden temel atma töreni gerçekleşecek. Katkı ve desteklerinden dolayı Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Sayın Harun TÜFEKÇİ Bey’e, Kaymakamımız Sayın Regaip Ahmet ÖZYİĞİT Bey’e, Belediye Başkanımız Sayın Mehmet TUTAL Bey’e, İl Müdürümüz Sayın Seyfettin BAYDAR Bey’e ve İl Müdür Yardımcımız Sayın Mehmet TUGAY Bey’e çok teşekkür ediyorum. Seydişehirimize Hayırlı Olsun” denildi.

Seydişehir Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünü çalışmalarından dolayı tebrik ediyoruz. IHH

Yorum Sizin !!!!!!!!!ekran-alintisi

İşte yapılması planlanan binanın görseli 

14708155_716117788545018_2374387477124833335_n

Bu haber 1376 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 10:10 am A A
BENZER HABERLER