28° Parçalı bulutlu

Karahan, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Ilgın Gündemi - Kasım 24, 2016 9:56 am A A

Ilgın Belediye Başkanı Mehmet Karahan, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Karahan, yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: “Yurdumuzun güzel insanlarını yetiştiren fedakâr öğretmenlerimiz. Ülkemizin gelişmesinde sizlerin ve yetiştirdiğiniz vatan evlatlarının emeği çoktur. Ülkemizin yükselen her değerinde sizlerin emeği vardır. Sizlerin eğittiği çocuklar, yetiştirdiğiniz gençler hepimizin gurur kaynağıdır ve olmaya da devam edecektir.”

Karahan,  mesajında, kalkınmanın temel şartı olan eğitim ve öğretimin kalitesini, toplumların dünya üstündeki hedeflerini belirlediğini kaydetti.

“Türkiye’nin gelecek hedeflerine, ideallerine ve vizyonlarının hayata geçirilmesinde, öğretmenlerimizin çabaları ve emeklerinin çok önemli payı olacaktır. Türkiye, öğretmenlerimizin yetiştirdikleri özgür düşünceli, sorgulayan, nitelikli nesiller sayesinde bu hedeflere çok daha kolay ulaşacaktır.”

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Başöğretmen” sıfatını alması vesilesiyle, 1981 yılından bu yana her yıl Öğretmenler Günü olarak kutladığımız 24 Kasım’ın tüm öğretmenlerimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Bu haber 1133 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 9:56 am A A
BENZER HABERLER