25° Kapalı

İsmail Bardakçı adaylığını resmen açıkladı

Ilgın Gündemi - Aralık 20, 2017 9:59 am A A

Ilgın Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan adayı Bardakçı, basın mensuplarıyla buluştu.

Konya’nın Ilgın İlçesi Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı olduğunu açıklayan İsmail Bardakçı, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Toplantıda konuşan Bardakçı Ilgın Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın  14 Ocak Pazar günü yapılacak olan seçimlerde aday olduğunu söyleyerek, “Ben ve ekibim bu hizmet yarışında esnafımızı en iyi şekilde temsil etmek için bu göreve talip olduğumuzu kamuoyuna saygıyla duyuruyorum. Rabbim bizlere bu görevi nasip ederse genç, dinamik, bilgili ve donanımlı bir kadro ile hizmet yarışında olacağız” dedi.

Daha önceki yönetimlerde oda da yönetim kurulu üyesi olarak görev yaptığını ve 25 yıldır da üyesi bulunduğu odaya yenilikleri yapmak üzere çalışma ekibini hazırladığını belirten Bardakçı konuşmasında şunları kaydetti;

“Arkadaşlarımız yapmış oldukları istişareler sonucunda benim ismimde ortak bir karar almışlar. Ben de Ilgın esnaf ve sanatkarlarımıza daha iyi hizmet edebilmek için bu göreve talip oldum. Çalışmalarımıza başlarken eli sıkılmadık, hatırı sorulmadık, kapısı çalınmadık esnafımız kalmayacak demiştik. Bu kapsamda yaklaşık altı aydır tüm üyelerimizi iki defa ziyaret ederek sorunlarını dinledim. Güzel projeler hazırladık. İnşallah ilerleyen zamanlarda plan ve projelerimizi sizlerle paylaşacağız. Esnaf ve sanatkarlarımızın sıkıntı ve sorunlarına çözümler üreten bir yönetim için siz değerli esnaflarımızın desteğini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Bardakçı, yönetim kuruluna Soner Şahin, Levent Ersoy, Ali Alpaslan, Mesut Cankur, Erdinç Arıkan, ve Kamil gençten oluşan liste ile talip olduklarını kaydetti.

 

Bu haber 3859 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 9:59 am A A
BENZER HABERLER