12° Kapalı

Ilgın’lı öğrencilerden güvenlik güçlerine koreografili destek

Ilgın Gündemi - Haziran 3, 2016 3:25 pm A A

Konya’nın Ilgın İlçesinde Anadolu Lisesi öğrencileri, terör olaylarına tepki göstermek ve güvenlik güçlerine destek olmak amacıyla koreografi hazırladı.

Okulun bahçesinde 400 öğrenci vücutları ile Türk Bayrağı, Bayrak ve bölge Şehitlerinin fotoğraflarının görsel koreografisini hazırlayan öğrenciler, “Şehitler ölmez, vatan bölünmez”, sloganı attı.

Ilgın İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılınç, Türkiye’nin son günlerde hassas bir dönemden geçtiğini söyledi.

Kılınç konuşmasında; “Güneydoğu da vatanımız ve milletimizin güvenliği için mücadele etmekte olan güvenlik güçlerimize destek olmak amacıyla Şehit Selam Kemer Anadolu Lisesi öğrencilerimiz öğretmenleri eşliğinde 400 öğrenci ile Bayrak ve Şehit resimlerinin koreografisiyle bir görsel şölen düzenlediler” dedi.

Öğrenci Meclis Başkanı İsmail Başar ise; “Hazırlamış olduğumuz koreografide bölgemizdeki 7 şehidin son hatıralarını ve görüntülerini kullandık. 28 dakikalık bu görüntümüz Doğu ve Güneydoğu da görev yapan güvenlik güçlerimize göndererek onların yanında olduğumuzu göstermek istedik. Koreografi çalışmamızı 400 öğrenci ile yaptık. Hepsi canı gönülden iştirak etti” dedi.

Kılınç, emeği geçen okul yönetimine, öğrencilere ve BY doğuş production ekibine katkılarından dolayı teşekkür etti.293219sur1464951323

Bu haber 1682 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 3:25 pm A A
BENZER HABERLER