19° Parçalı bulutlu

Ilgın’lı isime yeni bir önemli görev daha

Ilgın Gündemi - Haziran 27, 2022 11:49 am A A

Daha önce kritik görevlerde bulunan ve en son Devlet Su İşleri Destek Hizmetleri Daire Başkanı olan, Ilgın’da doğup büyüyen ve ailesi hala Ilgın’da yaşayan Argıthan’lı Seyit Ali Kurtuluş, Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.

 Bizde www.ilginhakhaber.com olarak Kurtuluş’a yeni görevinde başarılar dileriz.

Seyit Ali KURTULUŞ kimdir ? (kendi kaleminden)

 Konya’nın Ilgın İlçesi Argıthanı Köyünde, 1972 yılında doğdum.  Lisans eğitimim için Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesini 1990 yılında kazanıp, Ankara ya gelene kadar köyde dedem ve  ebemin yanında büyüdüm. Ilgın da yaşayan annem ve babam şehir yaşamının tüm güzel olanaklarını sunsa da, köyümde kalmayı tercih ettim. Dedem ve ebemin kişilik oluşumumda büyük emekleri vardır. İyilik yapmayı ve kibirden uzak yaşamayı dede ve  ebemden öğrendim. Onları da bu vesile ile rahmetle Yâd ediyorum.

Üniversiteyi bitirip Altındağ Belediyesinde iş hayatıma başladım. Bir süre memleketim olan Ilgın Belediye Başkanlığında çalıştım. Memuriyetimden istifa edip Türksat’ta, İdari Mali İşler, İnsan Kaynakları ve Satın Alma Direktörlüğü görevinin yanında, 22 İlin kurucu Kablo TV İl Müdürlüğü görevlerinde bulundum. Gençlik ve Spor Bakanlığında çalıştıktan sonra TAPDK Başkan Vekilliği görevine atandım. Görev süremin dolmasından sonra Tarım ve Orman Bakanlığında çalışma hayatımı sürdürmekteyim.

Bu haber 1702 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 11:49 am A A
BENZER HABERLER