18° Kapalı

Ilgın’lı çift, düğünlerine 1 buçuk yaşındaki oğullarıyla katıldı

Ilgın Gündemi - Temmuz 17, 2022 7:21 pm A A

Ilgın’da Abdullah ve Merve Çiğilli çifti, pandemi dönemindeki yasaklar nedeniyle sadece nikah kıyarak evlendi. Aradan geçen zamanın ardından çift, düğün yapmaya karar verdi. Çift, 1,5 yaşında oğulları Yiğit ile birlikte düğün yaptı.

Yaklaşık 3 yıl önce tanışan uzman çavuş Abdullah Çiğilli (31) ve öğretmen Merve Çiğilli (30), 2020 yılı Haziran ayında, pandemi dönemindeki yasaklar nedeniyle sadece nikahlarını yaparak evlendi.

Bu evlilikten Yiğit adını verdikleri çocukları dünyaya gelen çift, erteledikleri düğünü yeni yapabildi.

Düğünlerde alışık olunan gelin-damat ikilisinin yerine bu düğünde 1,5 yaşındaki çocukları Yiğit de vardı.

Çift, oğullarıyla birlikte sahnede oynadı. Pandemi nedeniyle düğün yapamadıklarını belirten Abdullah Çiğilli, “2020 yılında nikahımızı yaptık. Pandemi ve yasaklar nedeniyle düğünümüzü gerçekleştiremedik. Daha sonra da bir tarih belirledik ve çocuğumuz olunca yine ertelemek zorunda kaldık. Bizim için farklı bir mutluluk. Normalde böyle bir şey, ne planladık, ne de aklımıza geldi. Kader bizi bu şekilde sürükledi” dedi.

Merve Çiğilli ise, “Biz 2020 Haziran ayında evlendik. Pandemi nedeniyle sadece nikah kıydık. Daha sonra oğlumuz doğdu, biraz büyüsün dedik. Bu zamana kaldı düğünümüz. 2 damatla düğüne devam ediyorum. Bu çok güzel bir duygu. Anne ve babasının düğününde o da var.” diye konuştu.

Kaynaklar DHA/İHA Haber dairesi ve haber bültenleri

Bu haber 2916 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 7:21 pm A A
BENZER HABERLER