12° Kapalı

Ilgın’lı Avukatlar Yemekte Buluştu

Ilgın Gündemi - Şubat 10, 2016 4:42 pm A A

Ilgın’lı Avukatlar Yemekte Buluştu

***

Konya Barosu Ilgın Temsilciliği bünyesinde görev yapmakta olan Avukatlar düzenlenen “Meslekte Birlik” adı altında öğle yemeğinde biraraya geldi.

***

Her ay düzenli olarak yemekli programlarda bir araya gelen Avukatlar, bu gün Avukat Hüsnü Yıldırımer’in misafiri olarak Kervansaray Lokantasında yemekte buluştular.

***

Yemeğe İlçede çalışan Avukatların tamamı katıldı.

***

Yemekte bir konuşma yapan Konya Barosu Ilgın Temsilcisi Ramazan Yetkin Özalp “ Hepinizi şahsım ve kurumum adına sevgiyle, saygıyla selamlıyorum. Mesleki birlik ve beraberliğimiz her şeyin üzerindedir. Bu günkü ortamınız gerçekten çok güzel. Sizleri katılımlarınız sebebiyle kutluyorum” dedi.

Özalp; “Bizler ailemizden daha çok Adliye’de bir birimizle vakit geçiriyoruz. Ailemizden daha çok biz birlikteyiz.  Mesleğimiz bir ihtilaf mesleğidir. Ama buna rağmen biz avukatlar hep bir aradayız. Ilgın’da görev yapan arkadaşlarımız ile beraber bu sofrayı birlikte paylaşacağız” ifadelerini kullandı.

***

Avukat Hüsnü Yıldırımer ise yemekteki konuşmasında, “Meslek hayatımızda çok zor bir görev yürütüyoruz.  Mesleğimizin ihtilaf mesleği olması duruşmalarda karşı karşıya müvekkillerimizi savunmuş olmamıza rağmen haftada, on beş günde bir araya geliyoruz. Avukatlar odamızda da ahenk içinde çalışıyoruz. Bu vesile ile mesleğimizin stresini biraz da olsa atıyoruz. Hepinize sağlıklı mutlu günler dilerim. Yemeğe katılımınız için teşekkür ederim” dedi.

***

Yine, yemek sonunda bu tür etkinliklerin faydaları dile getirildi, bu etkinliklerin artarak ve ara verilmeksizin devamına karar verildi.Toplantı iyi dilek ve temenniler ile sona ererken, yemekte çektirilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.

12669526_10207247937470122_5365870154625973067_n

Bu haber 1373 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 4:42 pm A A
BENZER HABERLER