12° Parçalı bulutlu

Ilgın’ın Evladı İlçe Tarım Personeli ‘S. Sapa’ Bakın Neden Sürülmüş

Ilgın Gündemi - Ekim 1, 2016 11:21 am A A

Ilgın, Ilgın’ın evladı, İlçe Tarım Müdürlüğü personeli, Ilgın’lı, Satılmış Sapa’nın neden sürüldüğünü konuşuyor.

İlçe Tarım Müdürlüğünde aynı taktiğin geçtiğimiz yıllarda Cemil Er’e uygulandığı ve üst yazı hatası ile sürgün edilmesi gündemden düşmeden yeni bir evrak krizi daha yaşandı.  Ilgın’lı çiftçiler, idarenin kişisel egolar yüzenden çalışkan ve Ilgın’lı olan personelleri sürerek ilçemize zulüm ettiğini iddia ettiler.

Sürgünü protesto eden çiftçiler tarafından sitemize ulaşan belgeler, Ilgın’ın evladının neden sürüldüğünü apaçık sergiliyor.

Yaşanan olayı protesto eden ve sürgün edilen personelin ilçe çiftçisinin daima yanında olduğunu aktaran çiftçiler şunları kaydettiler;   “İlçe Tarım Personeli Ziraat Mühendisi Satılmış Sapa, yazışma evrakında parafını kullanırken S. Sapa yazdığı ve paraf hatası yaptığı gerekçesi ile hakkında idari soruşturma açılmıştır. İdarenin şahsi egoları kanunların üzerine çıkarak uyarı, kınama, cezalarını uygulamadan 3’üncü aşama olan maaştan kesinti cezası uygulanmıştır. Konu Valilik İl Disiplin Kuruluna taşınmış ve SOMUT BİLGİ VE BELGENİN olmadığı gerekçesi ile karar oy birliği ile bozulmuştur. Ama idare yine aynı gerekçeler ile Ilgın’mızın evladına zulüm ederek Karapınar’a tayin etmiştir.  Bu sadece Ilgın’lı olan mühendislere yapılan bir uygulamadır. Ziraat Mühendisi Cemil Er, de ilçemizden üst yazı hatası ile sürgün edilmişti. Bu duruma artık siyasilerin ve yetkililerin DUR demesi gerektiği kanaatindeyiz. Yoksa sırada Ilgın’lı olan bir Veteriner Hekim  ve birde Ziraat Mühendisi daha var” ifadelerini kullandılar.

Belgeleri incelediğinizde bir başka Ilgın’lı olmayan personelde paraf hatası yaptığı görülüyor. Fakat ona neden işlem yapılmadığı akıllardaki soru işaretinin cevabı olsa gerek.

Takdir Ilgın Halkı’nın yani 15 Temmuz Ruhunu taşıyan Milletimizindir.

İŞTE O BELGELER…01-768x1344

 

02
03

04
06

 

14441081_1164657530295451_4204736168508538797_n

Bu haber 1718 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 11:21 am A A
BENZER HABERLER