18° Açık

Ilgın’da Yapımı Tamamlanan Köy Yaşam Merkezinde Eğitim Faaliyetlerine Devam Ediliyor

Eğitim - Aralık 6, 2022 11:44 am A A

Ilgın’da Yapımı Tamamlanan Köy Yaşam Merkezinde Eğitim Faaliyetlerine Devam Ediliyor

Milli Eğitim Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığı iş birliğinde yürütülen “Köy Yaşam Merkezleri” projesiyle ilçeye bağlı Çatak köyündeki kullanılmayan köy okulu, ana sınıfı ve atölyelere dönüştürüldü.

29 Eylül 2022 tarihinde ilk öğrencilerimizi almaya başlayan “Köy Yaşam Merkezimiz” bugüne kadar 14 farklı okuldan 700’e yakın öğrenciyi öğretmenleri ile birlikte misafir etti

Merkezde; doğa yürüyüşü, atölye etkinlikleri, değerler eğitimi, parkurda sportif faaliyetler, köy hayatı hakkında incelemeler, doğada yaşam ve günlük yaşam becerileri gibi farklı birçok etkinlik yapılmaktadır.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa KILINÇ, ilçe okullarımızın Çatak Köy Yaşam Merkezinden randevu alarak faydalandığını ve Merkezimizi ziyaret eden öğretmenlerimize bir değerlendirme anketi uygulandığını ve Öğretmenlerimizin dönütlerini dikkate alarak düzenlemeler yapıldığını dile getirdi. Ayrıca İlçe Millî Eğitim Müdürü KILINÇ, merkezimizi ziyaret eden sınıflarımıza “katılım belgesi, fotoğraf albümü ve video” düzenlenerek ulaştırılıyor böylece öğrencilerimizin anılarına ortak oluyoruz dedi.

ÇATAK KÖY YAŞAM MERKEZİ öğrencilerini ağırlamaktan mutluluk duymakta ve tüm hızıyla hizmet vermeye devam etmektedir.Yapılan faaliyetlere merkezin ve Ilgın İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün sosyal medya hesaplarından ulaşabilirsiniz.

Bu haber 1027 kez okundu.
Eğitim - 11:44 am A A
BENZER HABERLER