20° Hafif yağmur

Ilgın’da turnuvalar başladı

Ilgın Gündemi - Nisan 12, 2016 1:26 pm A A

16’tıncısı yapılacak Kaplıca Sağlık, Kültür ve Turizm Festivali kapsamındaki spor turnuvaları, törenle başladı. Turnuvaya Şehit Mustafa Çetin ismi verildi.

Ilgın Belediyesi tarafından bu yıl 16’tıncısı gerçekleştirilecek Kaplıca Sağlık, Kültür ve Turizm Festivali kapsamında düzenlenen spor turnuvaları, törenle başladı.

Turnuvalarda 41 futbol takımı, 8 voleybol takımı ve 55 kişi de masa tenisinde mücadele edecek.

Fahrettin Altay Paşa Parkı’nda yapılan açılışta bir konuşma yapan Belediye Başkanı Halil İbrahim Oral, “Kaplıca Festivali kapsamında düzenlediğimiz spor turnuvaları kapsamında, geçen yılki turnuvaya vefat eden Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz Halil İbrahim Uysal hocamızın ismini vermiştik. Bu yıl ise Yukarı Çiğil Mahallesinden 28 Şubat tarihinde Şehit verdiğimiz Polis Memuru Mustafa Çetin’in ismini verdik. Turnuvamız ‘Kaplıca Sağlık, Kültür ve Turizm Festivali Şehit Mustafa Çetin Spor Turnuvaları’ ismi ile devam edecek. İnşallah sporcularımız ve takımlarımızdan istirhamım turnuvamızın Şehidimizin ismine yakışır bir şekilde devam ederek tek kazananın dostluk olması temennisindeyim” dedi.

Turnuvaya katılan 41 takıma 41 kere Maşallah dileyen Başkan Oral birde müjde verdi.

Başkan Oral; “Ilgın Stadyumunun kapatılması ve Ilgın Gençlik Merkezi yapımı projeleri 2016 yatırım programına alındı ve yakın zaman da hayata geçmesi için ihaleye çıkacak” ifadelerini kullandı.

Ilgın Kaymakamı Yücel Gemici ise “Kaplıca Sağlık, Kültür ve Turizm Festivali kapsamındaki turnuvaların geçen yıl olduğu gibi centilmenlik ruhu içerisinde geçerek, sevgi, kardeşlik, arkadaşlık ve dostluk bağlarının kuvvetlendirmesi, ayrıca kazasız belasız bir turnuva olmasını diliyorum. Festivalin bölgemize ve ilçemize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Açılışa Garnizon Komutanı Yüzbaşı Hüsnü Duran, Emniyet Müdürü Mehmet Kambur, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kılınç, Ilgın Spor Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Parlak Sivil Toplum Kuruluşları Başkanları, Siyasi Parti Temsilcileri, turnuvaya katılacak takımlar ve Ilgınlı sporseverler katıldı.DSC_0280DSC_0292 DSC_0268

Bu haber 1146 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 1:26 pm A A
BENZER HABERLER