18° Parçalı bulutlu

Ilgın’da TEOG sınavından tam puan alan öğrencilere İftar

Ilgın Gündemi - Haziran 22, 2017 1:27 am A A

Ilgın Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında soruları tamamını bilerek, Türkiye birincileri arasına giren öğrenciler için iftar programı düzenledi.

Ilgın Belediyesine ait Sahip Ata Termal Otel’de düzenlenen programa, Belediye Başkanı Mehmet Karahan, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılınç, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Avukat Mehmet İlbay, Belediye Meclis Üyeleri, Milli Eğitim Şube Müdürleri, Okul Müdürleri ve Öğrenciler ile Veliler katıldı.

İftarda öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Karahan, başarılarından dolayı öğrencileri ve öğretmenlerini tebrik etti.

TEOG sınavından soruları tamamını bilerek, Türkiye birincileri arasına giren 8 öğrencinin büyük başarı gösterdiğini belirten Karahan, ilçe olarak gururlandıklarını ifade etti. Karahan, “Öğrencilerimizin başarısında emeği geçen aile, öğretmen ve okul idaresini tebrik ediyorum. Biz bu mutluluğu hep birlikte yaşayalım istedik.  İnşallah ileride çok daha fazla sayıda öğrencimizin sürekli bir şekilde başarısını artırarak okullarımızda eğitim öğretim hayatlarını sürdürmelerini en kalbi duygularımla temenni ediyorum. Bizleri  kırmayıp geldiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kandiliniz mübarek olsun” dedi.

Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılınç ise, iftar programında konuşmasında şunları kaydetti;  “İlk defa Ilgın’da aynı anda 8 öğrencimiz, Türkiye birincileri arasına girerek bir başarıya imza atmışlardır.  Öğrencilerimizi tebrik ve motive etmek amacıyla iftarda buluştuk.  Ailelerimizi tebrik ederek, öğrencilerimize tercihlerinde de başarılar diyorum. Kandiliniz mübarek olsun” ifadelerini kullandı.

Yemeğin ardından Başkan Karahan ve Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılınç tarafından öğrencilere çeyrek altın, Kuran-ı Kerim ve bayrak hediyeleri takdim edildi.

Gecede, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kılınç ayrıca, Belediye Başkan Karahan’a eğitime verdiği destekten ötürü plaket takdim etti.

Program hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Bu haber 1180 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 1:27 am A A
BENZER HABERLER