21° Parçalı bulutlu

Ilgın’da tayini çıkan savcı ve hakimlere veda yemeği

Ilgın Gündemi - Haziran 18, 2015 12:08 pm A A

Ilgın’da tayini çıkan savcı ve hakimlere veda yemeği

Ilgın’da, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu’nun (HSYK) Yaz Kararnamesi ile görev yerleri değişen savcı ve hakimler için veda yemeği düzenlendi.

Ilgın Şeker Fabrikası sosyal tesislerinde düzenlenen veda yemeğine Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Osman Soydal, Akşehir Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez, Ilgın Kaymakamı Yücel Gemici, Belediye Başkanı Halil İbrahim Oral,  Cumhuriyet Başsavcısı Erkan Demirkaya,  Kadınhanı Adliye personeli, daire amirleri, emniyet mensupları, Konya Barosu Ilgın Temsilciliğine bağlı Avukatlar, görev yerleri değişen savcı ve hakimler ile adliye çalışanları katıldı.

Yemeğin ardından bir konuşma yapan Ilgın Kaymakamı Yücel Gemici, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu’nun ‘nun Yaz Kararnamesiyle görev yerleri değişen Ilgın Cumhuriyet Başsavcısı Erkan Demirkaya, Asliye Ceza Mahkemesi Hakimi  ve Seçim Kurulu Başkanı Seyhan Dayıoğlu, Asliye Hukuk Mahkemesi Hakimi Samet Uysal  ile çeşitli illere tayinleri çıkan hakim ve savcılara Ilgın’daki hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, yeni görev yerlerinde başarılar diledi.

Ilgın Cumhuriyet Başsavcısı Erkan Demirkaya Konuşmasında; Ilgın Adliyesinde beraber görev yapmış olduğu mesai arkadaşlarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.  Demirkaya, tüm personelin yüreğinde ayrı bir ettiğini, Ilgın’da Adliyesinde hizmet sunan insanlarla gönül bağının ebedi olduğunu söyledi.

Kendilerine gösterilen ilgiden duydukları memnuniyetleri dile getiren savcı ve hakimler yemeği düzenleyenlere teşekkür etti.

Program, protokol üyeleri tarafından tayinleri çıkan hakim ve savcılara plaket ve hediyelerinin verilmesiyle sona erdi. IHHDSCF7129 DSCF7131 DSCF7137 DSCF7137 DSCF7141 DSCF7146 DSCF7112 DSCF7111

Bu haber 2713 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 12:08 pm A A
BENZER HABERLER