15° Kapalı

Ilgın’da tayini çıkan hakimlere veda yemeği

Ilgın Gündemi - Haziran 9, 2017 1:46 pm A A

Ilgın’da, Hakimler ve Savcılar Kurulu’nun (HSK) kararnamesi ile görev yerleri değişen hakimler için veda yemeği düzenlendi.

 Ilgın Şeker Fabrikası sosyal tesislerinde düzenlenen iftar yemeğine, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ali Çiçek, Konya Barosu Ilgın Temsilcisi Avukat Ramazan Yetkin Özalp, görev yerleri değişen hakimler Ahmet Özkoç, Mustafa Aktürk ile baroya kayıtlı avukatlar ve Adliye çalışanları katıldı.

İftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan Konya Barosu Ilgın Temsilcisi Avukat Ramazan Yetkin Özalp, görev yerleri değişen Asliye Ceza Mahkemesi Hakimi Ahmet Özkoç, Asliye Hukuk Mahkemesi Hakimi Mustafa Aktürk’e Ilgın’daki hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, yeni görev yerlerinde başarılar diledi.

Hakimlerin Ilgın da kısa bir süre görev yapmalarından üzüntü duyduk diyen Özalp, konuşmasında şunları kaydetti;

“Hakimlerimiz Ilgın’da çok kısa bir süre kaldılar. Biz kendilerini çok sevdik. Çalışma hayatlarında prensipleri ile adliye personeline örnek oldular. Beni en çok mutlu eden olaylardan bir tanesi ise hakimlerimiz personelimizin ve meslektaşlarımızın gerek düğününde gerek cenazelerinde yanlarında oldular bu kubbede hoş bir seda bıraktılar. Bu tür sosyal faaliyetler değer verilecek ve saygı duyulacak davranışlardır. Kendilerine hassasiyetlerinden dolay teşekkür ediyorum. Yeni görev yerlerinde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Kendilerine gösterilen ilgiden duydukları memnuniyetleri dile getiren hakimler yemeği düzenleyenlere teşekkür ederek helallik istedi.

Program, tayinleri çıkan hakimlere plaket ve hediyelerinin verilmesiyle sona erdi.

Bu haber 1769 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 1:46 pm A A
BENZER HABERLER