16° Kapalı

Ilgın’da sporcu gençten sürpriz evlenme teklifi

Ilgın Gündemi - Ocak 5, 2017 10:03 pm A A

Konya’nın Ilgın İlçesinde Milli Atlet genç, üzerine “Benimle Evlenirmisin ? Gülüm” yazan tişörtle kız arkadaşının evinde evlenme teklif etti.

Cihat Ulus (27), 2 yıl önce atletizm yarışmasında tanıştığı kız arkadaşı Cansu Alkan’a (26) evlenme teklif etmek için sürpriz bir program hazırladı.

Ulus, kendisi gibi sporcu olan Alkan’a, üzerinde ” Benimle Evlenirmisin ? Gülüm” yazılı tişört ile kız arkadaşının evinde evlenme teklif etti. Kız arkadaşının evinde arkadaşları ile bir sürpriz teklif hazırlayan Ulus, evin giriş merdivenlerine  “ Ben Avrupa Şampiyonu, Sen Gönlümün Şampiyonu” yazarak merdivenleri mumlar ve balonlarla süsledi.  Kız arkadaşını odasına ise kap çizen Ulus kız arkadaşına evlenme teklifi etti.

Sürpriz teklif karşısında çok mutlu olduğunu ifade eden Alkan şunları Kaydetti;  Ilgın Asem Merkezinde Yüzme eğitmenliği yapıyorum. Kar yağışı nedeni ile eğitim tatil oldu. Mesai arkadaşımız durumdan haberi varmış ben eve götürdü. Merdivenlerden yukarı çıkarken sözlüm Cihat beni bekliyormuş, Cihat’ı karşımda gördüğümdeşok oldum. Kalpler ve mumlarla süslenmiş olan merdivenleri elimden tutarak beni yukarı çıkardı. Evde ise kocaman bir kalp içerisinde yüzük ile ben çok şaşırttı. Bu şekilde evlenme teklif ettiği için çok mutlu oldum. Onu çok seviyorum” dedi.

Alkan’dan “evet” yanıtını alan Cihat Ulus, Alkan’ın parmağına yüzük taktı.

 

Bu haber 1325 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 10:03 pm A A
BENZER HABERLER