20° Kapalı

Ilgın’da Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri başladı

Ilgın Gündemi - Nisan 16, 2015 11:34 am A A

Kutlu Doğum Haftası Ilgın’da düzenlenen etkinliklerle kutlanıyor.

Ilgın Müftüsü Abdurrahim Kocagöl ve beraberindeki heyet, Ilgın Kaymakamı Yücel Gemici’yi ve Belediye Başkanı Halil İbrahim Oral’ı makamlarında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Halil İbrahim Oral, özverili çalışmaları nedeniyle Kocagöl’e teşekkür etti.

Ilgın Kaymakamı Yücel Gemici ise Kutlu Doğum Haftası’nın bir farkındalık ve bilinç yaratma haftası olduğunu söyledi.

Özellikle bu yıl ana tema olarak belirlenen “Peygamber Efendimiz ve birlikte yaşama ahlakı”nın çok önemli bir tema olduğunu belirten Gemici, “Peygamber Efendimiz, hoşgörü sahibi ve her yönüyle örnek olmasının yanında birlikte yaşamayı çok iyi sağlayandır. Biz Müslümanlara çok iyi bir örnektir. Türkiyemizin birlikte yaşamaya ihtiyacı var. Müslüman vatandaşlar olarak bizden farklı olan insanları ayırt etmeden onlara hoşgörülü davranmamız gerekiyor” dedi.

Kaymakam Gemici’yi Kutlu Doğum Haftası etkinliklerine davet eden Müftü Kocagöl ise hafta boyunca çeşitli etkinlikler düzenleneceklerini anlattı.

Kocagöl, Kur’an-ı Kerim tilaveti, şiir dinletisi, gül dağıtımı, konferanslar, resmi kurum, esnaf cezaevi ziyaretleri ve çeşitli etkinlikler yapılacağını belirtti.IMG-522kaymakam ziyareti

Bu haber 1148 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 11:34 am A A
BENZER HABERLER