19° Parçalı bulutlu

Ilgın’da karla mücadele

Ilgın Gündemi - Ocak 4, 2017 1:00 pm A A

Ilgın Belediyesi, devam eden kar yağışı nedeniyle başlattığı kar temizleme çalışmaları devam ediyor.

Belediye Başkanı Mehmet Karahan, gazetecilere yaptığı açıklamada, kar yağışının başlamasıyla ekiplerin 7 gün 24 saat çalışma programına geçtiğini söyledi.

Tüm yolların açık tutulması için buzlanmaya karşı tuzlama çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirten Karahan, şöyle konuştu:

“Son 35 yılın en bereketli kar yağışının şehrimize gelmesiyle birlikte Belediye ekiplerimiz, personelimiz gece gündüz demeden var güçleriyle kar temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Ulaşmadığımız  açılmamış yol kalmadı. Şimdi biriken karları tahliye çalışmalarımız devam ediyor. Belediye Fen İşleri ekiplerimiz kent merkezindeki cadde, bulvar ve ana arterlerde biriken karları 4 greyder, 3 adet yükleyici kepçe, 7 adet loder ve 4 adet kamyon ve diğer ekipmanlarla personelimiz 24 saat mesai yapmakta. Personelimizin gayretli çalışmaları sonucu 56 mahallemizde de yoğun kar yağışına olmasına rağmen kapalı yol kalmamıştır. Yayla yolları dahi açılmıştır. Ayrıca ekiplerimiz 112 Acil Yardım servisine bağlı olarak da çalışmakta, hasta ve cenazesi olan vatandaşlarımıza da karla mücadele ekiplerimiz yardımcı oluyor.” dedi.

Bu haber 918 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 1:00 pm A A
BENZER HABERLER