19° Kapalı

Ilgın’da ilk defa ‘gelinlik defilesi’ düzenlenecek.

Ilgın Gündemi - Mart 3, 2020 4:11 pm A A

Düğün Denrnek’ten Ilgın da, birçok çeşit ve modellerden oluşan 2020 İlkbahar – Yaz Sezonu Gelinlik, Nişanlık ile Bindallı Koleksiyonu’nu, 8 Mart Dünya Kadınlar gününde düzenlenecek defileyle beğeniye sunacak.

Yönetim Kurulu Başkanı ve Esnaf Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Elmalı sitemize yaptığı açıklamada şunları kaydetti;

“Gelin adayları hazırmısınız? Ilgın’ın ilk  gelinlik,nişanlık ve bindallı  defilesine davetlisiniz. Düğün Dernek Gelinlik Mağazası ,2020 model gelinlik,nişanlık ve bindallı modelleriyle, 8 mart dünya kadınlar gününde tüm gelin adaylarını defileye davet ediyoruz. Ayrıca  defileye katılan 1 kişiye de çekilişle ücretsiz gelinlik vereceğiz. Düğün Dernek Gelinlik Mağazası önünde 8 Mart pazar günü saat 14:00 de başlayacak olan defilemiz de  son model gelinlik,nişanlık ve bindallı çeşitlerimizi görmek için  sizleri mağazamıza bekliyoruz.Düğün Dernek Gelinlik Mağazası adresimiz Müftülük civarı Şahane Pazar yanındaki mağazamıza tüm halkımıza davet ediyor ve defilemize tüm halkımızı davet ediyoruz.”

Elmalı, koleksiyonda balık model, prenses model ve A kesim başta olmak üzere çok çeşitli tasarımlar yer alacağını ifade etti.

Elmalı son olarak şunları söyledi; “Abartısız şıklığın ön planda olduğu tasarımlarda, gelinlikler bolca detayla süslenecek. Gelinlikler kadar gelin taçları da ilgi çekecek.. Gösterişli taçlar, bu yılın gelinlerinin favorisi olacak gibi” dedi.

Bu haber 2635 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 4:11 pm A A
BENZER HABERLER