26° Kapalı

Ilgın’da hurdaya dönen aracın sürücüsü olay yerinde can verdi

Ilgın Gündemi - Haziran 24, 2021 10:17 am A A

Konya’nın Ilgın ilçesinde geçtiğimiz günlerde meydana gelen ve 3 kişinin hayatını kaybettiği kaza yeri yakınlarında bir araç TIR’la çarpıştı. Hurdaya dönen aracın sürücüsü olay yerinde can verdi.

Feci kaza, Konya – Afyonkarahisar kara yolunun 90’ıncı kilometresindeki Ilgın Orman İlçe Müdürlüğü yakınlarında yaşandı. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği 42 UA 727 plakalı araç

priligy generika dapoxetine kaufen

, TIR’la çarpıştı.

HURDAYA DÖNDÜ

Çarpışmanın etkisiyle TIR’ların arasında kalan araç hurdaya dönerken, sürücü içinde sıkıştı. İhbarla olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

HAYATINI KAYBETTİ

Sıkıştığı yerden güçlükle çıkartılan sürücünün hayatını kaybettiği belirlendi. Cansız bedeni, otopsi için Ilgın Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

AYNI BÖLGEDE 3 KİŞİ ÖLMÜŞTÜ

Bu kazanın yaşandığı yerin yakınlarında, 7 Haziran’da yaşanan trafik kazasında pazarcılık yapan Kadir Şahbaz yönetimindeki 07 FLT 35 plakalı otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkıp M.A. yönetimindeki 03 KH 161 plakalı kamyonla çarpışmış, kazada Şahbaz ile pazarcı arkadaşları Aykut Katar ve Kadir Günay hayatını kaybetmişti. Kaza anı kameraya yansımıştı.

Bu haber 4818 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 10:17 am A A
BENZER HABERLER