18° Açık

Ilgın’da Halk Eğitim kurslarına yoğun ilgi

Eğitim - Şubat 8, 2018 10:07 am A A

Halk Eğitim Merkezinin açtığı kurslara vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Özcan Kermen, gazetecilere yaptığı açıklamada, Liselerden mezun Üniversiteye hazırlanan öğrencilerimize yönelik Destekleme Yetiştirme Kursu açıldığını ve 45 öğrencinin eğitim aldığını söyledi.

Kurslara 1520 kişinin devam ettiğini ifade eden Kermen, “Ayrıca Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce Esnaflarımıza ve çalışanlarına yönelik Hijyen ve istekleri doğrultusunda mesleki gelişim kursları, çiftçilerimize yönelik arıcılık,aromatik bitki yetiştiriciliği,budama,hayvancılık, sürü yöneticiliği,süt sığırı yetiştiriciliği, gençlere yönelik futbol , spor salonumuzda karate ve taekwondo kursları kursları açılmıştır. Bu kurslarımızı 850 kursiyer tamamlayarak sertifika almaya hak kazanmıştır.  Binamızda 4 derslik, 5 atölye,1 spor salonu,1 konferans salonu bulunmakta ve kurslarımız tam gün tam yıl kapsamın da haftanın 7 günü kurslar düzenlenmektedir. Ilgın’da da kurslarımız yoğun ilgi görüyor” dedi.

Talep edilmesi halinde ihtiyaca göre yeni kurs açabileceklerini kaydeden Kermen, kursların açılması konusunda desteğini esirgemeyen Kaymakam Yücel Gemici, Belediye Başkanı Mehmet Karahan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılınç’a teşekkür etti.

Cemil Çevik’in Antrenörlüğünde karete kursuna ilgi gittikçe artıyor. Çevik ve kursiyerleri asker selamı ve duaları ile Afrin’deki Zeytin Dalı Operasyonundaki Mehmetçiğe destek gönderdiler.   

 

Bu haber 2838 kez okundu.
Eğitim - 10:07 am A A
BENZER HABERLER