15° Kapalı

Ilgın’da belediye hizmetlerine zam yok

Ilgın Gündemi - Ocak 2, 2018 12:59 pm A A

Ilgın Belediye Başkanı Mehmet Karahan, 2018 yılında başta kaplıcalar olmak üzere belediye olarak gelir tarifelerine zam yapmadıklarını açıkladı.

 Konu ile ilgili gazetecilere açıklama yapan Belediye Başkanı Karahan, “Belediye meclisi olarak, 2018 yılı için vatandaşlarımıza sunduğumuz bazı hizmet ve tarife ücretlerinde artış yapmama kararı aldık. Ilgın Kaplıcaları, otel ve konaklamalar, hamamlar, olimpik havuz ve imar harçlarında geçtiğimiz yılın ücret tarifesi uygulanacak. ” dedi.

Ilgın’da insanların geçim seviyelerini bildiklerini dile getiren Karahan, “Bu durumu bildiğimiz için Belediye gelirlerinden bazılarına zam yapılmadı. Vatandaşımızı yakından ilgilendiren kaplıca ücretleri aynı kalacak. Ayrıca kaplıcalarımızda Salı günlerini halk günü olarak ilan ettik. Salı günleri halkımız hamamlardan yüzde 50 indirimli yararlanabilecekler. Üretken belediyecilik anlayışıyla hizmetlerimizi yaparken vatandaşa verilen hizmetlere zam yaparak değil, tasarruf yaparak ve üreterek yapma gayretindeyiz. Kolayı değil emeği seçen bir belediyecilik örneği gösteriyoruz” diye konuştu.

Bu haber 2094 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 12:59 pm A A
BENZER HABERLER