17° Açık

Ilgın’da Atatürk resim sergisi

Ilgın Gündemi - Ekim 21, 2014 8:46 am A A

Türkiye Cumhuriyeti’nin 91. kuruluş yıldönümü, tüm yurtta, kutlamaya hazırlanırken Cumhuriyet Halk Partisi Ilgın ilçe örgütünden Atatürk resim sergisi

Cumhuriyet Halk Partisi Ilgın ilçe örgütü tarafından, Cumhuriyet kutlamaları çerçevesinde düzenlenen sergide, Atatürk resimleri 29 Ekime kadar Ilgın’lılar ile buluşacak

Belediye binası karşısına, Dutlu Kahvenin önüne açılan serginin açılmasına CHP Ilgın ilçe örgütü üyeleri ve çok sayıda davetli yardım etti.  Atatürk’ü konu alan resimleri Ilgın’lı sanatseverlerin beğenisine sunuldu. 

Cumhuriyet Halk Partisi Ilgın ilçe Başkanı Tahir Dilek açıklamasında; “Cumhuriyet kutlamaları çerçevesinde çeşitli mahallelerimizde ve şehir meydanımızda sergilenmek üzere bu sergimizi açılmasını tertip ettik.  Atatürk’e minnet borcumuzu ödemek üzere açtığım sergimiz  26 ekim pazar günü Lala Mustafa Paşa Külliyesinde, 27 ekim pazartesi halk pazarında 29 ekim günü ilçe stadında devam edecektir” dedi.

Dilek; yarından itibaren serginin 29 Ekime kadar şehir merkezinde farklı noktalarda, 29 ekimden 10 kasıma kadar ise tüm mahallelerde (beldelerde) sergileneceğini bildirerek Ilgın’lı sanatseverleri sergilerine davet etti.

Bu haber 1105 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 8:46 am A A
BENZER HABERLER