20° Kapalı

Ilgın Vestel’lendi. Bağcı kardeşler yeni iş yerlerini dualarla açtılar

Ilgın Gündemi - Şubat 24, 2015 2:04 pm A A

Ilgın Vestel’lendi. Bağcı kardeşler yeni iş yerlerini dualarla açtılar

İlçemizde yıllardır Bağcılar Market adı altında gıda sektöründe hizmet veren Mehmet ve Hamza Bağcı tarafından, Ilgın Vestel Bayii yapılan görkemli bir törenle açılışı gerçekleşti. 23 Şubat 2015 Pazartesi günü Saat 13.00 de Dualarla başlayan açılış töreni için toplanan Vatandaşlar iş yerini  ve kaldırımları doldurdu.

Açılışa törenine, Ilgın Kaymakamı Yücel Gemici, Konya Barosu Ilgın Temsilcisi Av. Ramazan Yetkin Özalp, Ilgın Ticaret Odası Başkanı Vehbi Özlen, Daire amirleri, Sivil Toplum Örgüt Başkanları ve Yöneticileri, Siyasi parti Başkanları ve Yöneticileri, İş adamları, Banka müdürleri, Vestel bölge müdürleri ve bir çok Vatandaş katıldı.

Açılış Ilgın Müftüsü Abdurahim Kocagöl’ün duası ile başladı.

Firma sahibi Ilgın Vestel bayii satış temsilcisi Mehmet Bağcı açılışta yaptığı konuşmada; Ilgın için hayırlara fesile olmasını diledi.

Bağcı; “Amacımız kaliteli ürünleri hak eden Ilgın’lıya en iyi hizmeti vermektir. Bu noktada elimizden geleni yapacağız. Rabbim utandırmasın. Katılımlarınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Tören Ilgın Kaymakamı Yücel Gemici, Ilgın Müftüsü Abdurrahim Kocagöl ve Ilgın Vestel Bayii işletmecileri Mehmet ve Hamza Bağcı’nın kurdeleyi kesmesi ile devam etti.

Törende katılıcılara pasta ve meyve suyu ikram edildi.  Ayrıca açılışta, açılaşa özel indirimli ürünler vatandaşa arz edildi. Stoklarla sınırlı ürünler bir hafta boyunca Ilgın Vestel bayiinde görülebilecekler.

IHH

DSC_0132

BİR DÜNYA DEVİ: VESTEL

13 yurtiçi ve 13 yurtdışı olmak üzere toplam 26 şirketle, tüm dünyaya elektronik beyaz eşya, bilgi teknolojileri ve dijital alanlarında geniş bir ürün yelpazesi sunan Vestel, 13 bini aşkın çalışanı, 1.050 satış noktası , 350 satış sonrası merkezi ve binlerce yan sanayi çalışanı ile 30 bin kişiye gelir kaynağı yaratıyor. “Dünya Şirketi”  vizyonuyla yenilikçi ve üstün tasarımlı ürünlerini tam 140 ülkede milyonlarca kullanıcıya ulaştıran Vestel, günde ortalama 76 ürün imal ederek kendi alanında bir başka rekora daha imza atıyor.

Vestel City, Avrupa’nın tek alan üzerinde kurulu en büyük üretim kompleksi… İki buzdolabı fabrikası, Titanic büyüklüğünde19 geminin sığacağı genişlikte bir zeminine sahip. Vestel bu özelliğiyle, daha önce Ferrari, Jack Daniel’s, Coca-Cola gibi markaların yer aldığı National Geographic’in ‘Mega Fabrikalar’ belgesel serisine giren ilk ve tek Türk markası olma gururunu yaşıyor.

Vestel, dünyada en çok Ar-Ge harcaması yapan ilk bin firma arasında yer alan üç Türk şirketinden biri aynı zamanda… 2007 yılında devlet destekli markalaşma programı Turquality programına alınan ilk marka olmayı da başaran Vestel, Dünyanın en büyük OEM (original equipment manufacturer / özgün donanım üreticileri) ve ODM (original design manufacturer / özgün tasarım üreticileri) arasında yer alıyor.

Vestel, 2006 yılında Finlux ve Luxor markalarını, 2008 yılında ise Avrupa ve Rusya’nın en prestijli beyaz eşya markalarından Vestfrost’u bünyesine kattı.  Alman ekolünün hâkim olduğu ülkelerde yaygın olan Graetz markasının ardından, Telefunken’in de isim hakkını satın alan firma, 2011 yılında ise Avrupalı dört büyük marka Elektra, Servis, New Pol ve Atlantic’i satın alarak üretimini bu markalar üzerinde yoğunlaştırmaya başladı.DSC_0127 DSC_0129

Bu haber 1504 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 2:04 pm A A
BENZER HABERLER