20° Kapalı

Ilgın Uğur Spor Kulübü’nün Sponsoru “Arife Çetin Çocuk Akademisi” Oldu

Ilgın Gündemi - Şubat 10, 2021 3:58 pm A A

Voleybol Federasyonu 2. ligte mücadele ederek Ilgınımızı temsil eden Ilgın Uğur Spor Kulübü, Arife Çetin Çocuk Akademisi ( Gündüz Bakımevi ve Çocuk Kulübü) ile Forma Sponsorluk anlaşması yaptı.

İmza törenine Ilgın Uğur Spor Kulübü Başkanı Mustafa Elmalı, Kulüp yönetimi ve Çocuk Akademisi Kuruluş Müdürü Arife ÇETİN Katılarak basın açıklaması yaptılar.


Yapılan açıklamada 2020-2021 sezonunda iç saha ve dış saha forma reklam sponsorluğunun Arife Çetin Çocuk Akademisi tarafından üstlenildiğini söyleyen Arife ÇETİN; desteklerinin devam edeceğini belirterek Ilgınımızı 2. Ligde temsil ederek bizleri gururlandıran yönetim ve sporculara teşekkür ederim dedi. Kurumun Okul öncesi Gündüz Bakımevi ve İlk ve Ortaokul eğitimi devam eden öğrenciler içinde Çocuk Kulübü olarak hizmet verdiğini belirten Arife ÇETİN; yaz dönemin de de Ilgın Uğur Spor Kulübü ile güzel projeler planlandığını aktardı.


Kulüp Başkanı Mustafa ELMALI da Kurum Yöneticilerine desteklerinden dolayı teşekkür ettiği açıklamada; spor ve sporcuya sahip çıkılacağı

Kaufen Sie Antibiotika Online

, Ilgın da spora önem verilmesi ve desteklenmesi, çocukların alt yaş gruplarında sporla tanıştırılması konusunda görüş birliğine varıldığını belirtti. İleriki yıllarda sporla alakalı projelerde birlikte hareket etmek temennisiyle karşılıklı sponsorluk imzaları atıldı.

Bu haber 1790 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 3:58 pm A A
BENZER HABERLER