20° Kapalı

Ilgın Ticaret Borsası’ndan uzaktan eğitime destek için tablet bağışı

Eğitim - Ocak 21, 2021 11:26 am A A

TOBB tarafından başlatılan kampanya kapsamında her yıl ihtiyaç sahibi öğrencilere verilen eğitim yardımları pandemi nedeniyle bu yıl tablet bilgisayar olarak gerçekleştiriliyor. 


Bu kapsamda Ilgın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Koç ve Genel Sekreter Emrah Sürücü Ilgın İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılıç ile birlikte ilçe Kaymakamı Aytekin Yılmaz’ı ziyaret ederek ‘küçük parmaklar’ tablet dağıtım kampanyası hakkında bilgi verdi.

İlçemiz Kaymakamı Yılmaz, uzaktan eğitimin yapıldığı bu süreçte TOBB tarafından başlatılan tablet dağıtım kampanyasından dolayı Ticadet Borası’na teşekkürlerini iletti.

Sonrasında Ilgın Ticaret Borsası Hizmet Binasında düzenlenen tablet teslim törenine Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılınç ve Şube Müdürü Emrah Kayamkaya katıldı. Ilgın Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Koç ile Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılınç tarafından İmzalanan protokolle tabletler Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edildi.

Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Koç burada yaptığı açıklamada şunları kaydetti;
“Birliğimiz öncülüğünde başlatılan “Küçük Parmaklar” tablet dağıtım kampanyası kapsamında Borsamıza gönderilen 55 adet tableti ve borsamız tarafından temini yapılan 13 tabletle birlikte toplam 68 tablet bilgisayarı şehrimizdeki ihtiyaç sahibi  öğrencilerimize dağıtılmak üzere ilçemiz Milli Eğitim Müdürlüğümüze teslim ettik. Kurum  olarak ilçemize kazandırdığımız Ilgın Ticaret Borsası Fen Lisesi gibi ,eğitim konusunda üzerimize ne düşüyorsa bu zamana kadar yaptık bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz. Salgın sürecinde tablet ya da bilgisayarları olmadığı için uzaktan eğitime katılma imkanı bulamayan öğrencilerimize tabletlerimizin hayırlı olmasını dileriz. Umarız bu süreç biran önce biter, öğrencilerimiz okullarına kavuşur ve yüz yüze eğitimlere başlar.” temennilerinde bulundu.

Bu haber 1260 kez okundu.
Eğitim - 11:26 am A A
BENZER HABERLER