12° Kapalı

Ilgın Ticaret Borsası Elektronik Satış Salonu hizmete girdi

Ekonomi - Haziran 25, 2019 3:20 pm A A

Bölge üretici ve esnaflarının alım satım işlemlerini  daha  hızlı ve modern bir altyapı ile  gerçekleştirmesi için Ilgın Ticaret Borsası tarafından elektronik satış salonu projesi hayata geçirildi.

Üreticilerin  ürünlerinin elektronik ortam da alım satımının yapıldığı ve en son teknoloji alt yapısının kullanıldığı elektronik satış salonu  Ilgın Ticaret Borsası’nda hizmet vermeye başladığını aktaran, Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Koç, gazetecilere yaptığı açıklamada şunları kaydetti;

“Bölgemiz üreticilerinin ürünlerini daha modern ve  teknolojik altyapı ile  elektronik ortamda satmaları için ilgili projeyi hayata geçirdik. Elektronik Satış Salonumuzda  bölge üreticisi ile daha fazla alıcının bir araya getirilmesi ile bölgedeki tarımsal faaliyetlerin arttırılması, elektronik satış sistemi ile satış işlemlerine güvenlik, hız ve standart getirerek ürünlerin reel fiyattan alınıp satılmasına imkan sağlanacaktır. Alıcı ve satıcının memnuniyetinin en üst düzeyde sağlanarak bölge tarım ekonomisine ivme kazandırılması amaçladık. Bu  kapsamda teknik alt yapıya sahip Konya ilçeleri arasında ilk dijital salona sahibiz.  Yeni harman döneminde kullanılacak olan satış salonumuzun bölge üreticilerimize, esnaflarımıza ve Ilgın’ımıza hayırlı olmasını dileriz.”

Elektronik salonda Düğer Mahallesi’nden Mustafa Kaya’ya ait ilk ürün olan arpa 1 lira 188 kuruştan alıcı buldu.

 

Bu haber 1917 kez okundu.
Ekonomi - 3:20 pm A A
BENZER HABERLER