16° Açık

Ilgın Kaplıcaları’nda yüzde 50 sömestir tatili indirimi

Ilgın Gündemi - Ocak 19, 2017 10:10 am A A

Ilgın Belediye Başkanı Mehmet Karahan, Ilgın Kaplıcaları’ndaki konaklama ücretlerinde yüzde 50 oranında indirime gidildiğini duyurdu. 

Ilgın Belediyesi bünyesinde hizmet veren Sahib Ata Termal Otel’de 20 Ocak ile 05 Şubat tarihleri arasında öğrenci ve velilere “sömestir hediyesi” uygulaması kapsamında fiyatları yarıya düşürdü.

Belediye Başkanı Mehmet Karahan Ilgın Belediyesi Termal Tesislerinde sömestir tatili boyunca otel konaklama fiyatlarında yüzde 50 indirim uygulanacağını söyledi.

Belediye Başkanı Mehmet Karahan gazetecilere yaptığı açıklamada;

“Belediyemizin bünyesinde hizmet veren Sahib Ata Termal Otel’de yarıyıl tatili boyunca “sömestir hediyesi” uygulamasına karar verdik. Otelimizde konaklama ücretlerinde yüzde 50 oranında indirim uygulamaya 20 Ocak Cuma gününden itibaren başlıyoruz. Ülkemizde kaplıcalar kış turizmine hitap ediyor. Birçok bölgede yarıyıl tatili sebebi ile kaplıca konaklama ücretlerine zam yapılırken, biz otel fiyatlarımızı yarıya indirdik. Kaplıcamızda yüzde 50 indirim uygulanması ile çevre illerden rezervasyon yoğunluğu yaşıyoruz. Hedefimiz ‘şifa’ dağıtan suyumuzun iyi tanıtmak ve ulaştırabileceğimiz her insana ulaşıp Ilgın’da dünya kalitesinde bir termal suyun bulunduğunu aktarmaktır. “İnşallah Kaplıcamızı bu kampanya ile Ülkemizin tamamına tanıtacağız.”

Hz. Mevlana’nın seyahatnamesinde şifa bulduğundan bahsettiği şifa kaynağı suyumuz doğal 42 derece sıcaklıkta çıkmakta ve dışarıdan ısıtma veya soğutma için müdahale edilmeden kullanılarak özelliğini kaybetmemektedir. Kaplıca suyumuz göz, ekzama, sinir, böbrek, deri ve cilt, romatizmal, idrar yolları, hazımsızlık, bağırsak ahengi bozukluğu, kansızlık, alerji, damar sertliği, stres, kan dolaşımı ve kadın hastalıklarının yanı sıra akciğer iltihaplarına ve yara iyileştirme tedavilerine yönelik faydaları herkes tarafından bilinmektedir. Ayrıca spor yaralanmalarında tamamlayıcı tedavi unsuru olarak kullanılan kaplıca suyumuzdan çok sayıda yerli ve yabancı vatandaşların yararlanmasını amaçlıyoruz.”

Bu haber 2331 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 10:10 am A A
BENZER HABERLER